Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2022Genotypic, physiological and technological attributes of lactic acid bacteria and yeasts isolated from spontaneously fermented greek wheat sourdoughsΣυρόκου, Μαρία Κ.
2022Επίδραση της έντασης της βόσκησης στα λειτουργικά χαρακτηριστικά των φυτικών ειδών του υπορόφου σε βοσκόμενα δρυοδάσηΛεμπέση, Αιμιλία Γ.
2022Διερεύνηση των κοινωνικοοικονομικών επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στις αγροτικές περιοχέςΓεωργιλάς, Ιωάννης Γ.
2022Η συνεισφορά των Αγροτικών Συνεταιρισμών στην οικονομική ανάπτυξη: εμπειρική διερεύνησηΣέμου, Βασιλική Α.
2022Πληθυσμιακή δομή, κατανομή και αφθονία ειδών: ζωνοδέλφινο Stenella coeculeoalba, κοινό δελφίνι Delphinus delphis και φυσητήρας Physeter macrocephalus σε περιοχές της ΜεσογείουΚαραμήτρος, Γρηγόριος Ε.
2022Ποιοτικά χαρακτηριστικά και αυθεντικότητα του κρέατος των εκτρεφόμενων σαλιγκαριών και μέθοδοι βελτίωσής τουςΚουγιαγκά, Ευκαρπία Χ.
2021Ecophysiology of Salmonella stress responseΓαβριήλ, Αλκμήνη Κ.
2021Αξιολόγηση προγραμμάτων μη τυπικής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης: μελέτη περίπτωσης πολυλειτουργικού αγροκτήματοςΔαλαμπίρα, Ευρώπη-Σοφία Ι.
2021Η επίδραση της αστικής και περιαστικής γεωργίας στην οικονομία και τη βιωσιμότητα της Περιφέρειας ΘεσσαλίαςΓκάτσικος, Αλέξανδρος Α.
2021Συστήματα Οργάνωσης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP): εφαρμογή σε επιχειρήσεις επεξεργασίας αγροτικών προϊόντωνΚουριάτη, Ασημίνα Κ.
2021Μελέτη επίδρασης φυσικού αερισμού στο μικρο-περιβάλλον κτηνοτροφικής μονάδας με χρήση τεχνολογίας ανοιχτού κώδικαΔενιζοπούλου, Αναστασία Χ.
2021Διερεύνηση του βαθμού επαγγελματικής ικανοποίησης των νέων γεωργών: η περίπτωση της Περιφερειακής Ενότητας ΘεσσαλονίκηςΠαπαδοπούλου, Δήμητρα Γ.
2021Μυκοτοξικογόνοι μύκητες και μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης μυκοτοξινών στην καλλιέργεια του κριθαριού και κατά τη διαδικασία της βυνοποίησηςΛαγογιάννη, Χριστίνα Σ.
2021Characterization of spoilage microbiota through next-generation sequencing and application of spectroscopy-based technologies for assessing the microbiological quality of fresh-cut produceΜάνθου, Ευανθία Γ.
2021Ολιστική διερεύνηση της οικονομικότητας και της αποτελεσματικότητας της ελληνικής αιγοτροφίας: προοπτικές ανάπτυξης του κλάδουΜπάτζιος, Αθανάσιος Χ.
2021Παραγωγή οργανικών οξέων από διαλυτά στερεά απόβλητα των μονάδων παραγωγής βιοαιθανόλης με τη χρήση κίσσηρης και γ-αλούμινας ως προωθητέςΛάππα, Αικατερίνη Θ.
2021Μελέτη των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών λεπτόκοκκων αλεσμάτων δημητριακών: εφαρμογή στην Τεχνολογία Τροφίμων με έμφαση σε προϊόντα διατροφήςΔράκος, Αντώνιος Β.
2021Χαρακτηρισμός και διερεύνηση της ανθεκτικότητας στη φωσφίνη πληθυσμών κολεοπτέρων αποθηκών με διαφορετική γεωγραφική προέλευσηΣακκά, Μαρία Κ.
2021Τοξικότητα αμμωνίας σε αναερόβιους αντιδραστήρες συνεχούς ροής: η βιοενίσχυση ως τρόπος αντιμετώπισηςΧρήστου, Μαρία-Λήδα Ε.
2021Αξιοποίηση των υπολειμμάτων καλλιεργειών για παραγωγή ενέργειαςΝτογκούλης, Παναγιώτης Α.