Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2022 | Genotypic, physiological and technological attributes of lactic acid bacteria and yeasts isolated from spontaneously fermented greek wheat sourdoughs | Συρόκου, Μαρία Κ. |  |
2022 | Επίδραση της έντασης της βόσκησης στα λειτουργικά χαρακτηριστικά των φυτικών ειδών του υπορόφου σε βοσκόμενα δρυοδάση | Λεμπέση, Αιμιλία Γ. |  |
2022 | Διερεύνηση των κοινωνικοοικονομικών επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στις αγροτικές περιοχές | Γεωργιλάς, Ιωάννης Γ. |  |
2022 | Η συνεισφορά των Αγροτικών Συνεταιρισμών στην οικονομική ανάπτυξη: εμπειρική διερεύνηση | Σέμου, Βασιλική Α. |  |
2022 | Πληθυσμιακή δομή, κατανομή και αφθονία ειδών: ζωνοδέλφινο Stenella coeculeoalba, κοινό δελφίνι Delphinus delphis και φυσητήρας Physeter macrocephalus σε περιοχές της Μεσογείου | Καραμήτρος, Γρηγόριος Ε. |  |
2022 | Ποιοτικά χαρακτηριστικά και αυθεντικότητα του κρέατος των εκτρεφόμενων σαλιγκαριών και μέθοδοι βελτίωσής τους | Κουγιαγκά, Ευκαρπία Χ. |  |
2021 | Ecophysiology of Salmonella stress response | Γαβριήλ, Αλκμήνη Κ. |  |
2021 | Αξιολόγηση προγραμμάτων μη τυπικής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης: μελέτη περίπτωσης πολυλειτουργικού αγροκτήματος | Δαλαμπίρα, Ευρώπη-Σοφία Ι. |  |
2021 | Η επίδραση της αστικής και περιαστικής γεωργίας στην οικονομία και τη βιωσιμότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας | Γκάτσικος, Αλέξανδρος Α. |  |
2021 | Συστήματα Οργάνωσης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP): εφαρμογή σε επιχειρήσεις επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων | Κουριάτη, Ασημίνα Κ. |  |
2021 | Μελέτη επίδρασης φυσικού αερισμού στο μικρο-περιβάλλον κτηνοτροφικής μονάδας με χρήση τεχνολογίας ανοιχτού κώδικα | Δενιζοπούλου, Αναστασία Χ. |  |
2021 | Διερεύνηση του βαθμού επαγγελματικής ικανοποίησης των νέων γεωργών: η περίπτωση της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης | Παπαδοπούλου, Δήμητρα Γ. |  |
2021 | Μυκοτοξικογόνοι μύκητες και μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης μυκοτοξινών στην καλλιέργεια του κριθαριού και κατά τη διαδικασία της βυνοποίησης | Λαγογιάννη, Χριστίνα Σ. |  |
2021 | Characterization of spoilage microbiota through next-generation sequencing and application of spectroscopy-based technologies for assessing the microbiological quality of fresh-cut produce | Μάνθου, Ευανθία Γ. |  |
2021 | Ολιστική διερεύνηση της οικονομικότητας και της αποτελεσματικότητας της ελληνικής αιγοτροφίας: προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου | Μπάτζιος, Αθανάσιος Χ. |  |
2021 | Παραγωγή οργανικών οξέων από διαλυτά στερεά απόβλητα των μονάδων παραγωγής βιοαιθανόλης με τη χρήση κίσσηρης και γ-αλούμινας ως προωθητές | Λάππα, Αικατερίνη Θ. |  |
2021 | Μελέτη των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών λεπτόκοκκων αλεσμάτων δημητριακών: εφαρμογή στην Τεχνολογία Τροφίμων με έμφαση σε προϊόντα διατροφής | Δράκος, Αντώνιος Β. |  |
2021 | Χαρακτηρισμός και διερεύνηση της ανθεκτικότητας στη φωσφίνη πληθυσμών κολεοπτέρων αποθηκών με διαφορετική γεωγραφική προέλευση | Σακκά, Μαρία Κ. |  |
2021 | Τοξικότητα αμμωνίας σε αναερόβιους αντιδραστήρες συνεχούς ροής: η βιοενίσχυση ως τρόπος αντιμετώπισης | Χρήστου, Μαρία-Λήδα Ε. |  |
2021 | Αξιοποίηση των υπολειμμάτων καλλιεργειών για παραγωγή ενέργειας | Ντογκούλης, Παναγιώτης Α. |  |