Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2021 | Ecophysiology of Salmonella stress response | Γαβριήλ, Αλκμήνη Κ. |  |
2021 | Αξιολόγηση προγραμμάτων μη τυπικής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης: μελέτη περίπτωσης πολυλειτουργικού αγροκτήματος | Δαλαμπίρα, Ευρώπη-Σοφία Ι. |  |
2021 | Η επίδραση της αστικής και περιαστικής γεωργίας στην οικονομία και τη βιωσιμότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας | Γκάτσικος, Αλέξανδρος Α. |  |
2021 | Συστήματα Οργάνωσης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP): εφαρμογή σε επιχειρήσεις επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων | Κουριάτη, Ασημίνα Κ. |  |
2021 | Μελέτη επίδρασης φυσικού αερισμού στο μικρο-περιβάλλον κτηνοτροφικής μονάδας με χρήση τεχνολογίας ανοιχτού κώδικα | Δενιζοπούλου, Αναστασία Χ. |  |
2021 | Διερεύνηση του βαθμού επαγγελματικής ικανοποίησης των νέων γεωργών: η περίπτωση της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης | Παπαδοπούλου, Δήμητρα Γ. |  |
2021 | Μυκοτοξικογόνοι μύκητες και μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης μυκοτοξινών στην καλλιέργεια του κριθαριού και κατά τη διαδικασία της βυνοποίησης | Λαγογιάννη, Χριστίνα Σ. |  |
2021 | Characterization of spoilage microbiota through next-generation sequencing and application of spectroscopy-based technologies for assessing the microbiological quality of fresh-cut produce | Μάνθου, Ευανθία Γ. |  |
2021 | Ολιστική διερεύνηση της οικονομικότητας και της αποτελεσματικότητας της ελληνικής αιγοτροφίας: προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου | Μπάτζιος, Αθανάσιος Χ. |  |
2021 | Παραγωγή οργανικών οξέων από διαλυτά στερεά απόβλητα των μονάδων παραγωγής βιοαιθανόλης με τη χρήση κίσσηρης και γ-αλούμινας ως προωθητές | Λάππα, Αικατερίνη Θ. |  |
2021 | Μελέτη των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών λεπτόκοκκων αλεσμάτων δημητριακών: εφαρμογή στην Τεχνολογία Τροφίμων με έμφαση σε προϊόντα διατροφής | Δράκος, Αντώνιος Β. |  |
2021 | Χαρακτηρισμός και διερεύνηση της ανθεκτικότητας στη φωσφίνη πληθυσμών κολεοπτέρων αποθηκών με διαφορετική γεωγραφική προέλευση | Σακκά, Μαρία Κ. |  |
2021 | Τοξικότητα αμμωνίας σε αναερόβιους αντιδραστήρες συνεχούς ροής: η βιοενίσχυση ως τρόπος αντιμετώπισης | Χρήστου, Μαρία-Λήδα Ε. |  |
2021 | Αξιοποίηση των υπολειμμάτων καλλιεργειών για παραγωγή ενέργειας | Ντογκούλης, Παναγιώτης Α. |  |
2021 | Βιωματική-συμμετοχική μάθηση: η εμπειρία των ομάδων συζήτησης κτηνοτρόφων στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας | Ζαρόκωστα, Ελένη Κ. |  |
2021 | Ανάλυση της πολιτικής χωρικής οργάνωσης στη διαχείριση χρήσεων γης και λοιπών φυσικών πόρων σε προστατευόμενες περιοχές με υπόδειγμα μελέτης την περιοχή πέριξ της λίμνης Κάρλας | Χατζηπέτρου, Χρυσάφω-Άννα Α. |  |
2021 | Λογισμός κόστους στη γαλακτοπαραγωγό βοοτροφία και κοστολόγηση τυπικής μονάδας μεταποίησης γάλακτος αγελάδων με τη μέθοδο της κατά δραστηριότητα κοστολόγησης (Activity-based costing) | Κουτουζίδου, Γεωργία Κ. |  |
2021 | Extracting and assessing plant features spatio-temporally by means of 3D sensing in apple trees | Τσούλιας, Νικόλαος Κ. |  |
2021 | Study of confectionery industry waste valorization for microbial oil production via fermentation using oleaginous yeasts | Τσάκωνα, Σοφία Χ. |  |
2021 | Χωρική διασπορά της φωσφίνης σε πρότυπους χώρους, σε σχέση με την αποτελεσματικότητά της για έντομα αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων | Αγραφιώτη, Παρασκευή Γ. |  |