Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Ίδρυμα" : Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2019Διατροφικές συνήθειες, ευπάθεια και έκπτωση νοητικών λειτουργιών σε ηλικιωμένουςΝτανάση, Εύα-Ευλαμπία Α.
2019Οικολογική διαχείριση χαρτιού στην αστική Περιφέρεια ΑττικήςΠασσάς, Ξενοφών Α.
2019Αξιολόγηση ξηρών φρούτων ως προς τα περιεχόμενα βιοδραστικά συστατικάΠαναγοπούλου, Ειρήνη Α.
2018Εκτίμηση επιδεκτικότητας σε κίνδυνο ασταθειών από γεωλογικούς – γεωμορφολογικούς παράγοντες του έργου παραχώρησης «Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Πάτρα» με έμφαση στις περιοχές Μαύρων Λιθαριών, Πλατάνου και ΠαναγοπούλαςΕυαγγέλου, Στυλιανός Ν.
2018Διερεύνηση των στάσεων και αντιλήψεων των εκπαιδευτικών για τη συμβολή της σχολικής ηγεσίας στη διαμόρφωση του σχολικού κλίματος στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία με ενιαίο αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη χώραΠαπαδάτου, Ευαγγελούλα Α.
2018Model-based enterprise information system design: a SysML-based approachΤσαδήμας, Ανάργυρος Τ.
2018Αξιολόγηση μεθόδων εκτίμησης της επιδεκτικότητας σε εκδήλωση κατολίσθησης με την αξιοποίηση της γεωπληροφορικήςΠολυκρέτης, Χρήστος Ε.
2018Εφαρμογή των εργαλείων της διαχείρισης ολικής ποιότητας για την συγκριτική αξιολόγηση επιχειρήσεων τροφίμων σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμωνΣουλιώτης, Ανδρέας Σ.
2018Εξορυκτικές δραστηριότητες και κοινωνικο-οικολογικά κινήματα σε περίοδο κρίσης: το παράδειγμα της εξόρυξης χρυσού στη ΒΑ ΧαλκιδικήΒελεγράκης, Γεώργιος Κ.
2018Αναερόβια συν-χώνευση αστικής ιλύος και αγροτοβιομηχανικών αποβλήτων για τη βέλτιστη παραγωγή βιοαερίουΜαραγκάκη, Αγγελική Ε.
2018Σχεδιασμός, χωρική ανάπτυξη και αντίληψη του κινδύνου: η περίπτωση της ΣαντορίνηςΚατσιγιάννη, Πολυξένη Γ.
2018Επίδραση του ανθρωπίνου κεφαλαίου (εκπαίδευση, υγεία) στο ρυθμό μεγέθυνσης των οικονομιών των Περιφερειών της Ελλάδας, κατά την περίοδο 1995-2012Καραθεόδωρος, Αναστάσιος Α.
2018Παραγωγή και κατανάλωση πλουσίων σε αντιοξειδωτικά υπερτροφών (superfoods): διερεύνηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης στην Ελλάδα των κλάδων παραγωγής Goji berry, μύρτιλλου και αρώνιας, μέσω ενός σύγχρονου συνεταιρισμού νέας γενιάς (ΣΝΓ), κάθετης μορφήςΓαλάτουλας, Ιωάννης Π.
2018Μελέτη των φυσικοχημικών μεταβολών, που λαμβάνουν χώρα κατά την επεξεργασία και αποθήκευση της σταφίδαςΝικολιδάκη, Ειρήνη Κ.
2018Εργασιακή ικανοποίηση και δέσμευση: εμπειρική ανάλυση της συνεισφοράς της υποστήριξης στον ιατρικό τομέαΓκλιάτη, Αλεξάνδρα Β.
2018Εμπειρική ανάλυση της οικολογικής καταναλωτικής συμπεριφοράςΖάβαλη, Μαρία Φ.
2018Περιοχές αποστέρησης, ευάλωτες ομάδες και επίδραση της γειτονιάς στην ΑθήναΒακαλόπουλος, Κωνσταντίνος Α.
2018Homemade non-alcoholic fermented beverages: perspectives and consumers’ attitudes in modern european societiesΜπασχαλή, Αριστέα Χ.
2018Ανάλυση χρονικών και χωρικών προτύπων επιδημικών δεδομένων: η περίπτωση της πανδημίας γρίπης Α(Η1Ν1) στην ΕλλάδαΔούκισσας, Λεωνίδας Α.
2018Κλινική μελέτη φάσης ΙΙ διατροφικού συμπληρώματος σε ασθενείς με ΙΦΝΕΠαπαδά, Ευσταθία Ι.