Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2019 | Διατροφικές συνήθειες, ευπάθεια και έκπτωση νοητικών λειτουργιών σε ηλικιωμένους | Ντανάση, Εύα-Ευλαμπία Α. | |
2019 | Οικολογική διαχείριση χαρτιού στην αστική Περιφέρεια Αττικής | Πασσάς, Ξενοφών Α. | |
2019 | Αξιολόγηση ξηρών φρούτων ως προς τα περιεχόμενα βιοδραστικά συστατικά | Παναγοπούλου, Ειρήνη Α. | |
2018 | Εκτίμηση επιδεκτικότητας σε κίνδυνο ασταθειών από γεωλογικούς – γεωμορφολογικούς παράγοντες του έργου παραχώρησης «Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Πάτρα» με έμφαση στις περιοχές Μαύρων Λιθαριών, Πλατάνου και Παναγοπούλας | Ευαγγέλου, Στυλιανός Ν. | |
2018 | Διερεύνηση των στάσεων και αντιλήψεων των εκπαιδευτικών για τη συμβολή της σχολικής ηγεσίας στη διαμόρφωση του σχολικού κλίματος στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία με ενιαίο αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη χώρα | Παπαδάτου, Ευαγγελούλα Α. | |
2018 | Model-based enterprise information system design: a SysML-based approach | Τσαδήμας, Ανάργυρος Τ. | |
2018 | Αξιολόγηση μεθόδων εκτίμησης της επιδεκτικότητας σε εκδήλωση κατολίσθησης με την αξιοποίηση της γεωπληροφορικής | Πολυκρέτης, Χρήστος Ε. | |
2018 | Εφαρμογή των εργαλείων της διαχείρισης ολικής ποιότητας για την συγκριτική αξιολόγηση επιχειρήσεων τροφίμων σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων | Σουλιώτης, Ανδρέας Σ. | |
2018 | Εξορυκτικές δραστηριότητες και κοινωνικο-οικολογικά κινήματα σε περίοδο κρίσης: το παράδειγμα της εξόρυξης χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική | Βελεγράκης, Γεώργιος Κ. | |
2018 | Αναερόβια συν-χώνευση αστικής ιλύος και αγροτοβιομηχανικών αποβλήτων για τη βέλτιστη παραγωγή βιοαερίου | Μαραγκάκη, Αγγελική Ε. | |
2018 | Σχεδιασμός, χωρική ανάπτυξη και αντίληψη του κινδύνου: η περίπτωση της Σαντορίνης | Κατσιγιάννη, Πολυξένη Γ. | |
2018 | Επίδραση του ανθρωπίνου κεφαλαίου (εκπαίδευση, υγεία) στο ρυθμό μεγέθυνσης των οικονομιών των Περιφερειών της Ελλάδας, κατά την περίοδο 1995-2012 | Καραθεόδωρος, Αναστάσιος Α. | |
2018 | Παραγωγή και κατανάλωση πλουσίων σε αντιοξειδωτικά υπερτροφών (superfoods): διερεύνηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης στην Ελλάδα των κλάδων παραγωγής Goji berry, μύρτιλλου και αρώνιας, μέσω ενός σύγχρονου συνεταιρισμού νέας γενιάς (ΣΝΓ), κάθετης μορφής | Γαλάτουλας, Ιωάννης Π. | |
2018 | Μελέτη των φυσικοχημικών μεταβολών, που λαμβάνουν χώρα κατά την επεξεργασία και αποθήκευση της σταφίδας | Νικολιδάκη, Ειρήνη Κ. | |
2018 | Εργασιακή ικανοποίηση και δέσμευση: εμπειρική ανάλυση της συνεισφοράς της υποστήριξης στον ιατρικό τομέα | Γκλιάτη, Αλεξάνδρα Β. | |
2018 | Εμπειρική ανάλυση της οικολογικής καταναλωτικής συμπεριφοράς | Ζάβαλη, Μαρία Φ. | |
2018 | Περιοχές αποστέρησης, ευάλωτες ομάδες και επίδραση της γειτονιάς στην Αθήνα | Βακαλόπουλος, Κωνσταντίνος Α. | |
2018 | Homemade non-alcoholic fermented beverages: perspectives and consumers’ attitudes in modern european societies | Μπασχαλή, Αριστέα Χ. | |
2018 | Ανάλυση χρονικών και χωρικών προτύπων επιδημικών δεδομένων: η περίπτωση της πανδημίας γρίπης Α(Η1Ν1) στην Ελλάδα | Δούκισσας, Λεωνίδας Α. | |
2018 | Κλινική μελέτη φάσης ΙΙ διατροφικού συμπληρώματος σε ασθενείς με ΙΦΝΕ | Παπαδά, Ευσταθία Ι. | |