Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Ίδρυμα" : Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Πηγαίνετε στο:
0-9  |   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   |   Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
ή εισάγετε λίγα αρχικά γράμματα: 
 
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2019Οικολογική διαχείριση χαρτιού στην αστική Περιφέρεια ΑττικήςΠασσάς, Ξενοφών Α.
2021Οικονομική αποτίμηση αστικών και περιβαλλοντικών πάρκων στην ΕλλάδαΛεοντή, Αικατερίνη Ι.
2023Οικονομική βιωσιμότητα τουριστικών επιχειρήσεων πλήρους εξυπηρέτησης (All Inclusive): μία μεθοδολογία βελτιστοποίησης εκτίμησης κόστους στον επισιτιστικό τομέα (F&B)Βασιλακάκης, Κωνσταντίνος Ζ.
2022Οι πράσινες δημόσιες συμβάσεις ως εργαλείο της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄βαθμού για τη σύναψη συμβάσεων αγαθών, υπηρεσιών και έργων με μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσειςΚάρναβος, Δημήτριος Γ.
2004Ο πιθανός ρόλος ορμονών του λιπώδους ιστού (λεπτίνης και αντιπονεκτίνης) στην οστεοπενία περιεμμηνοπαυσιακών γυναικώνΚοντογιάννη, Μερόπη Δ.
2009Ο ρόλος της έκφρασης συναισθημάτων μέσα στην οικογένεια και της συναισθηματικής νοημοσύνης νεαρών ατόμων στις ακαδημαϊκές τους επιδόσειςΒουτυρά, Αναστασία
2021Ο ρόλος της ευγνωμοσύνης στη διαμόρφωση της κοινωνικής συμπεριφοράς και η σχέση της με την ικανοποίηση από τη ζωή κατά τη σχολική ηλικίαΜιχαηλίδης, Γεώργιος Σ.
2004Παράγοντες κινδύνου για σιδηροπενική αναιμία σε παιδιά 12-24 μηνών στη ΘεσσαλίαΤύμπα-Ψυρροπούλου, Ελένη Δ.
2018Παραγωγή και κατανάλωση πλουσίων σε αντιοξειδωτικά υπερτροφών (superfoods): διερεύνηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης στην Ελλάδα των κλάδων παραγωγής Goji berry, μύρτιλλου και αρώνιας, μέσω ενός σύγχρονου συνεταιρισμού νέας γενιάς (ΣΝΓ), κάθετης μορφήςΓαλάτουλας, Ιωάννης Π.
2013Παροχή διατροφικών και άλλων υγειονομικών υπηρεσιών και δείκτες καρδιαγγειακού κινδύνου σε ηλικιωμένους που διαμένουν στη νησιωτική ΕλλάδαΤυροβολάς, Στέφανος
2018Περιοχές αποστέρησης, ευάλωτες ομάδες και επίδραση της γειτονιάς στην ΑθήναΒακαλόπουλος, Κωνσταντίνος Α.
2011Πολυφαινολικά συστατικά υποπροϊόντων οινοποίησης: ανάκτηση και αξιολόγησή τους ως πρόσθετα σε μοντέλα τροφίμωνΚαρβέλα, Ευαγγελία Δ.
2016Προσδιορισμός δευτερογενών μεταβολιτών σε αφεψήματα βοτάνων της ελληνικής χλωρίδας και αξιολόγηση της βιοδραστικότητάς τουςΚογιάννου, Δήμητρα Α.
2016Προσδιορισμός και αξιολόγηση κοινωνικοοικονομικών και περιβαλλοντικών δεικτών για την ελληνική ύπαιθρο με τη χρήση σύγχρονων γεωγραφικών εργαλείωνΚαστανίδη, Ερασμία Γ.
2023Προσδιορισμός της κατανομής βιοδραστικών μικροσυστατικών τροφίμων σε βιολογικά δείγματαΒασιλακοπούλου, Παρασκευή Β. 
2014Προσδιοριστικοί παράγοντες δαπανών για εκπαίδευση στην Ελλάδα σε μακροοικονομικό και μικροοικονομικό επίπεδοΣολάκη, Μελίνα Η.
2011Προσδιοριστικοί παράγοντες της δανειοληπτικής ικανότητας των ελληνικών νοικοκυριών: η περίπτωση των αστικών νοικοκυριών της Βορειοανατολικής Ηπειρωτικής ΕλλάδαςΠαστραπά, Ελένη Κ.
2012Πρωτεΐνες στη θεραπεία των καρκινοπαθών ασθενών: μεταβολές λευκωμάτων / αλβουμίνης ορού μετά βαρείες χειρουργικές επεμβάσεις σε καρκινοπαθείς ασθενείς: συμβολή στην παρεντερική / εντερική διατροφή ασθενώνΚριτσέλη, Ελένη-Ανδριανή
2015Σκέψεις και αντιλήψεις του υγειονομικού προσωπικού για την αποτελεσματική στελέχωση των μονάδων υγείας: εμπειρική μελέτηΜυλωνά, Βασιλική Γ.
2014Στάσεις που προάγουν την υγεία, διατροφική συμπεριφορά και σχολική επίδοση των μαθητών: συγχρονική μελέτη σε μαθητές της 5ης και 6ης Δημοτικού και σε μαθητές λυκείου στην ΕλλάδαΒασιλούδης, Ιωάννης Θ.