Ανάπτυξη νέων αυτοματοποιημένων μεθόδων προσδιορισμού χαρακτηριστικών ποιότητας ελαιόλαδου με την τεχνική της εισαγωγής δείγματος σε ρ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/12999
Εναλλακτικός τίτλος
Development of novel automated flow injection methods for the efficient assessment of the olive oil quality
Συγγραφέας
Νούρος, Παναγιώτης
Ημερομηνία
2001
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Γενικό. Εργαστήριο Γενικής Χημείας
Εξεταστική επιτροπή
Πολυσίου Μόσχος
Χαρουτουνιάν Σέρκος
Κουππάρης Μιχαήλ
Κωμαΐτης Μιχαήλ
Γεωργίου Κωνσταντίνος
Καλοκαιρινός Αντώνης
Ταραντίλης Πέτρος
Παπασταθόπουλος Δ
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Άλλες Γεωργικές Επιστήμες
Λέξεις-κλειδιά
Ελαιόλαδο; Ανάλυση τροφίμων; Φασματοφωτομετρικές μέθοδοι
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
146 σελ. : εικ., πίνακες, 1 cd