Μεταβολές των αντιοξειδωτικών ουσιών του ελαιόλαδου κατά την διατήρησή του
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/12960
Εναλλακτικός τίτλος
Changes in virgin olive oil antioxidants during storage
Συγγραφέας
Οκόγκερι, Ότου
Ημερομηνία
2002
Ίδρυμα
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας. Τομέας Βιομηχανικής Χημείας και Χημείας Τροφίμων. Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Κοντομηνάς Μιχάλης
Κωμαΐτης Μιχάλης
Τασιούλα-Μάργαρη Μαρία
Κουτίνας Αθανάσιος
Δεμερτζής Παναγιώτης
Ανδρικόπουλος Νίκος
Κανελλάκη Μαρία
Επιστημονικό πεδίο
Φυσικές Επιστήμες
Χημεία
Λέξεις-κλειδιά
Παρθένο ελαιόλαδο; Οξείδωση; Ποικιλία Λιανολιάς; Αντιοξειδωτικές ουσίες
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά