Ενζυμικές δράσεις στις ελιές και το ελαιόλαδο
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/11317
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/11317
Εναλλακτικός τίτλος
Enzymic actions in olives and olive oil
Συγγραφέας
Γεωργαλάκη, Μαρίνα
Ημερομηνία
1999
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Κλώνης Ιωάννης
Κωμαϊτης Μιχάλης
Μακρής Βασίλης
Μπόσκου Δημήτριος
Κολλίσης Φραγκίσκος
Γαλιώτου Μαρία
Τσακαλίδου Ευθυμία
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Λέξεις-κλειδιά
Ελιές; Ελαιόλαδο; Λιπάση; Λιποξυγονάση; Φαινολοξειδάση; Υπεροξειδάσες, Ένζυμα; Ελαιοσώματα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
268 σελ. : εικ., πίνακες