Συμβολή εις την μελέτην των ρεολογικών ιδιοτήτων του τυροπήγματος

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/11897
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/11897
ND
11897
Εναλλακτικός τίτλος
Contribution to the study of some rheological properties of cheese curd
Συγγραφέας
Καλατζόπουλος, Γεώργιος
Ημερομηνία
1970
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Λέξεις-κλειδιά
Γάλα; Τυρόπηγμα; Πρόβειο γάλα; Αγελαδινό γάλα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
119 σελ. : πίνακες
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στους συνδεδεμένους στο σύστημα χρήστες οι οποίοι έχουν αλληλεπιδράσει με τη διδακτορική διατριβή. Ως επί το πλείστον, αφορά τις μεταφορτώσεις.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)