Συμβολή εις την μελέτην των ρεολογικών ιδιοτήτων του τυροπήγματος
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/11897
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/11897
Εναλλακτικός τίτλος
Contribution to the study of some rheological properties of cheese curd
Συγγραφέας
Καλατζόπουλος, Γεώργιος
Ημερομηνία
1970
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Λέξεις-κλειδιά
Γάλα; Τυρόπηγμα; Πρόβειο γάλα; Αγελαδινό γάλα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
119 σελ. : πίνακες