Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2024 | Υιοθέτηση και διάχυση καινοτομίας σε συνεταιριστικές γαλακτοβιομηχανίες | Χαραλαμπίδου, Αθηνά Κ. | |
2023 | Υφιστάμενη κατάσταση και στρατηγικές ανάπτυξης του κλάδου της εκτροφής γουνοφόρων ζώων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας | Σέμος, Νικόλαος Α. | |
2023 | Ταξινόμηση σφάγιων και ποιότητα κρέατος ελληνικών χοίρων συναρτήσει γονοτύπου, διατροφής και γεωγραφικής περιοχής | Σχοινά, Βασιλική Χ. | |
2023 | Κυκλική οικονομία: αξιοποίηση υποπροϊόντων των αγροτοβιομηχανικών διεργασιών με τη χρήση της τεχνικής "ζύμωση στερεάς κατάστασης" | Ηλιόπουλος, Χρήστος Ι. | |
2023 | Advanced laboratory and point of service technologies for the optimization of livestock biosecurity | Μάνεσης, Γεώργιος Α. | |
2023 | Διερεύνηση κρίσιμων βιοδεικτών που σχετίζονται με την εντερική ακεραιότητα και λειτουργία με πρότυπο τα πτηνά | Γκρίελα, Ειρήνη Κ. | |
2023 | Συγκριτική και κριτική ανάλυση στοιχείων επιθεωρήσεων ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων πραγματοποιούμενων σε βιομηχανίες τροφίμων της Ελλάδας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής | Κοτσανόπουλος, Κωνσταντίνος Β. | |
2023 | Διερεύνηση της εφαρμογής της φασματοσκοπίας ανάκλασης εγγύς υπερύθρου στην πρόβλεψη της διαιτητικής αξίας σύνθετων ζωοτροφών σε κόνικλους | Φορτάτος, Ευστάθιος Κ. | |
2023 | Αξιολόγηση ανοσορυθμιστικών, αντιυπερτασικών και αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων γαλακτοκομικών υποπροϊόντων | Νταλάκα, Ελένη Δ. | |
2023 | Genetic identification of Greek bovine breeds/populations using molecular markers | Παπαχρήστου, Δημήτριος Α. | |
2022 | Η Επίδραση της Camelina sativa και της Spirulina στο ανοσοποιητικό σύστημα, στο μικροβίωμα της μεγάλης κοιλίας και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προβατινών | Χριστοδούλου, Χρήστος Β. | |
2022 | Διαιτητικά χαρακτηριστικά υπολειμμάτων εστίασης και χρήσης τους στη διατροφή μονογαστρικών ζώων | Γιαμούρη, Ελισάβετ Μ. | |
2022 | Επίδραση ενδοκρινικών διαταρακτών σε αναπαραγωγικές παραμέτρους στην όρνιθα | Γκιόρσος, Βασίλειος Γ. | |
2022 | Βιώσιμη διαχείριση βοσκοτόπων και βελτιστοποίηση εκτροφής προβάτων σε ημίξηρες περιοχές της Μεσογείου: εφαρμογή στη δυτική Λέσβο | Ψύλλος, Γεώργιος Χ. | |
2021 | Φυσιογνωμία ζωοτεχνικής και οικονομικής διαχείρισης κρεοπαραγωγού πτηνοτροφίας στην Περιφέρεια Ηπείρου | Χατζηζήσης, Λάμπρος Ι. | |
2021 | Η συμβολή της Μεσογειακής χλωρίδας στην προστασία των μικρών μηρυκαστικών έναντι των γαστρεντερικών παρασίτων | Σαράτση, Αικατερίνη Α. | |
2021 | Επίδραση των λιπαρών οξέων της τροφής στο κεντρικό νευρικό σύστημα, στην ανάπτυξη και στη σύσταση του σώματος του Ευρωπαϊκού λαβρακιού Dicentrarchus labrax L. | Τσοπελάκος, Αριστείδης Γ. | |
2021 | Μελέτη των χαρακτηριστικών ποιότητας των παραγόμενων σφάγιων και του βόειου κρέατος στην Ελλάδα | Νικολάου, Κωστούλα Κ. | |
2021 | Μέθοδοι εκτροφής, παραγωγικά χαρακτηριστικά και δείκτες ευζωίας στη σαλιγκαροτροφία | Αποστόλου, Κωνσταντίνος Α. | |
2021 | Feeding by-product feedstuffs affected milk fatty acid profile and the expression of lipogenic genes in ruminants | Νεοφύτου, Μαρίνα Χ. | |