Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2024Υιοθέτηση και διάχυση καινοτομίας σε συνεταιριστικές γαλακτοβιομηχανίεςΧαραλαμπίδου, Αθηνά Κ. 
2023Υφιστάμενη κατάσταση και στρατηγικές ανάπτυξης του κλάδου της εκτροφής γουνοφόρων ζώων στην Περιφέρεια Δυτικής ΜακεδονίαςΣέμος, Νικόλαος Α.
2023Ταξινόμηση σφάγιων και ποιότητα κρέατος ελληνικών χοίρων συναρτήσει γονοτύπου, διατροφής και γεωγραφικής περιοχήςΣχοινά, Βασιλική Χ.
2023Κυκλική οικονομία: αξιοποίηση υποπροϊόντων των αγροτοβιομηχανικών διεργασιών με τη χρήση της τεχνικής "ζύμωση στερεάς κατάστασης"Ηλιόπουλος, Χρήστος Ι.
2023Advanced laboratory and point of service technologies for the optimization of livestock biosecurityΜάνεσης, Γεώργιος Α.
2023Διερεύνηση κρίσιμων βιοδεικτών που σχετίζονται με την εντερική ακεραιότητα και λειτουργία με πρότυπο τα πτηνάΓκρίελα, Ειρήνη Κ.
2023Συγκριτική και κριτική ανάλυση στοιχείων επιθεωρήσεων ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων πραγματοποιούμενων σε βιομηχανίες τροφίμων της Ελλάδας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών ΑμερικήςΚοτσανόπουλος, Κωνσταντίνος Β.
2023Διερεύνηση της εφαρμογής της φασματοσκοπίας ανάκλασης εγγύς υπερύθρου στην πρόβλεψη της διαιτητικής αξίας σύνθετων ζωοτροφών σε κόνικλουςΦορτάτος, Ευστάθιος Κ. 
2023Αξιολόγηση ανοσορυθμιστικών, αντιυπερτασικών και αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων γαλακτοκομικών υποπροϊόντωνΝταλάκα, Ελένη Δ.
2023Genetic identification of Greek bovine breeds/populations using molecular markersΠαπαχρήστου, Δημήτριος Α.
2022Η Επίδραση της Camelina sativa και της Spirulina στο ανοσοποιητικό σύστημα, στο μικροβίωμα της μεγάλης κοιλίας και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προβατινώνΧριστοδούλου, Χρήστος Β.
2022Διαιτητικά χαρακτηριστικά υπολειμμάτων εστίασης και χρήσης τους στη διατροφή μονογαστρικών ζώωνΓιαμούρη, Ελισάβετ Μ.
2022Επίδραση ενδοκρινικών διαταρακτών σε αναπαραγωγικές παραμέτρους στην όρνιθαΓκιόρσος, Βασίλειος Γ.
2022Βιώσιμη διαχείριση βοσκοτόπων και βελτιστοποίηση εκτροφής προβάτων σε ημίξηρες περιοχές της Μεσογείου: εφαρμογή στη δυτική ΛέσβοΨύλλος, Γεώργιος Χ.
2021Φυσιογνωμία ζωοτεχνικής και οικονομικής διαχείρισης κρεοπαραγωγού πτηνοτροφίας στην Περιφέρεια ΗπείρουΧατζηζήσης, Λάμπρος Ι.
2021Η συμβολή της Μεσογειακής χλωρίδας στην προστασία των μικρών μηρυκαστικών έναντι των γαστρεντερικών παρασίτωνΣαράτση, Αικατερίνη Α.
2021Επίδραση των λιπαρών οξέων της τροφής στο κεντρικό νευρικό σύστημα, στην ανάπτυξη και στη σύσταση του σώματος του Ευρωπαϊκού λαβρακιού Dicentrarchus labrax L.Τσοπελάκος, Αριστείδης Γ.
2021Μελέτη των χαρακτηριστικών ποιότητας των παραγόμενων σφάγιων και του βόειου κρέατος στην ΕλλάδαΝικολάου, Κωστούλα Κ.
2021Μέθοδοι εκτροφής, παραγωγικά χαρακτηριστικά και δείκτες ευζωίας στη σαλιγκαροτροφίαΑποστόλου, Κωνσταντίνος Α.
2021Feeding by-product feedstuffs affected milk fatty acid profile and the expression of lipogenic genes in ruminantsΝεοφύτου, Μαρίνα Χ.