Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2023 | Υφιστάμενη κατάσταση και στρατηγικές ανάπτυξης του κλάδου της εκτροφής γουνοφόρων ζώων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας | Σέμος, Νικόλαος Α. | |
2023 | Ταξινόμηση σφάγιων και ποιότητα κρέατος ελληνικών χοίρων συναρτήσει γονοτύπου, διατροφής και γεωγραφικής περιοχής | Σχοινά, Βασιλική Χ. |  |
2022 | Η Επίδραση της Camelina sativa και της Spirulina στο ανοσοποιητικό σύστημα, στο μικροβίωμα της μεγάλης κοιλίας και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προβατινών | Χριστοδούλου, Χρήστος Β. |  |
2022 | Διαιτητικά χαρακτηριστικά υπολειμμάτων εστίασης και χρήσης τους στη διατροφή μονογαστρικών ζώων | Γιαμούρη, Ελισάβετ Μ. |  |
2022 | Επίδραση ενδοκρινικών διαταρακτών σε αναπαραγωγικές παραμέτρους στην όρνιθα | Γκιόρσος, Βασίλειος Γ. |  |
2022 | Βιώσιμη διαχείριση βοσκοτόπων και βελτιστοποίηση εκτροφής προβάτων σε ημίξηρες περιοχές της Μεσογείου: εφαρμογή στη δυτική Λέσβο | Ψύλλος, Γεώργιος Χ. | |
2021 | Φυσιογνωμία ζωοτεχνικής και οικονομικής διαχείρισης κρεοπαραγωγού πτηνοτροφίας στην Περιφέρεια Ηπείρου | Χατζηζήσης, Λάμπρος Ι. |  |
2021 | Η συμβολή της Μεσογειακής χλωρίδας στην προστασία των μικρών μηρυκαστικών έναντι των γαστρεντερικών παρασίτων | Σαράτση, Αικατερίνη Α. | |
2021 | Επίδραση των λιπαρών οξέων της τροφής στο κεντρικό νευρικό σύστημα, στην ανάπτυξη και στη σύσταση του σώματος του Ευρωπαϊκού λαβρακιού Dicentrarchus labrax L. | Τσοπελάκος, Αριστείδης Γ. |  |
2021 | Μελέτη των χαρακτηριστικών ποιότητας των παραγόμενων σφάγιων και του βόειου κρέατος στην Ελλάδα | Νικολάου, Κωστούλα Κ. |  |
2021 | Μέθοδοι εκτροφής, παραγωγικά χαρακτηριστικά και δείκτες ευζωίας στη σαλιγκαροτροφία | Αποστόλου, Κωνσταντίνος Α. |  |
2020 | Βιολογία ανάπτυξης εκτρεφόμενων πλατυψάρων | Κάβουρας, Μενέλαος Δ. |  |
2020 | Genome-wide association analysis and gene network analysis for (re)production traits in commercial broilers | Ταρσάνη, Ειρήνη Κ. |  |
2019 | Διερεύνηση της διαιτητικής προσθήκης προβιοτικών η οξινιστών επί σημαντικών βιοδεικτών του εντερικού οικοσυστήματος κρεοπαραγωγών ορνιθίων | Παλαμίδη, Ίριδα Ν. |  |
2019 | Διερεύνηση κόστους διατροφής μηρυκαστικών ζώων από ιδιοπαραγόμενες ή/και αγοραζόμενες ζωοτροφές ανάλογα με το παραγωγικό σύστημα | Σιαφάκας, Σταύρος Χ. |  |
2019 | Επίδραση της διατροφής με την προσθήκη φυτογενών συστατικών στο αποτύπωμα φυσιολογικών δεικτών της εντερικής οικολογίας παχυνόμενων ορνιθίων | Παρασκευάς, Βασίλειος Β. |  |
2018 | Διερεύνηση φαινοτύπων μικροβιακής αντοχής νωπού γάλακτος από πρόβατα πριν και μετά από θεραπεία με αντιμικροβιακούς παράγοντες | Φώτου, Κωνσταντίνα Γ. |  |
2018 | Αλληλεπιδράσεις στη γεωργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης: σχέσεις τιμών στις αγορές κρέατος χοιρινών και πουλερικών | Τρέμμα, Ουρανία Α. |  |
2018 | Μελέτη φυσιογνωμίας ζωοτεχνικής διαχείρισης αγελαδοτροφικών εκμεταλλεύσεων κρεοπαραγωγικής κατεύθυνσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας | Γουρδουβέλης, Δημήτριος Ι. |  |
2018 | Διερεύνηση της περιοδικότητας της αποβολής του mycobacterium avium subspecies paratuberculosis σε πρόβατα με φυσική έκθεση στην παραφυματίωση | Ματαράγκα, Αντωνία Χ. |  |