ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Περίληψη

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΤΗΣ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ . ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ MARKETING ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ .

Περίληψη σε άλλη γλώσσα

A NEW, SIMPLE AND FAST METHOD FOR MEASURING THE OXIDATIVE STABILITY OF VIRGIN OLIVE OIL BY USING CHEMICAL AND STATISTICAL METHODS. FIGURES AND TABLES ARE INCLUDED FOR CONSUMPTION, PRODUCTION, IMPORTATIONS AND EXPORTATIONS OF OLIVE OIL FOR GREECE, E.E.C AND OTHER COUNTRIES OF THE WORLD.
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/1759
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/1759
Εναλλακτικός τίτλος
THE INDUCTION PERIOD OF VIRGIN OLIVE OIL AND ITS IMPORTANCE IN THE FORMATION OFTHE COMMERICIAL VALUE OF OLIVE OIL
Συγγραφέας
ΝΙΝΝΗ-ΣΠΑΝΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Ημερομηνία
1988
Ίδρυμα
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Εξεταστική επιτροπή
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΦΙΛΙΑΝΟΣ ΣΚΕΥΟΣ
ΚΡΙΜΠΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΚΩΤΤΗ ΑΘΗΝΑ
ΤΖΩΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Επιστημονικό πεδίο
Κοινωνικές Επιστήμες
Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων
Λέξεις-κλειδιά
MARKETING ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ; ΑΥΤΟΟΞΕΙΔΩΣΗ; ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ-ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ; ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ; Οξειδωτική σταθερότητα; ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ; Παρθένο ελαιόλαδο; ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ; ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΑ; ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑΛΕΠΤΗΣ ΣΤΙΒΑΔΑΣ
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά