Μελέτη της θερμοοξειδωτικής αλλοίωσης των ελαίων και της επίδρασης φυσικών αντιοξειδωτικών κατά το τηγάνισμα τροφίμων
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/16720
Εναλλακτικός τίτλος
Study of the thermooxidative alterations of oils and the antioxidant efficiency of natural antioxidants on frying foods
Συγγραφέας
Χούχουλα, Δήμητρα Παναγιώτης
Ημερομηνία
2003
Ίδρυμα
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Ωραιοπούλου Βασιλική
Τζια Κωνσταντίνα
Μαρκοπούλου Όλγα
Κολίσης Φραγκίσκος
Μαρούλης Ζαχαρίας
Ανδρικόπουλος Νικόλαος
Στοφόρος Νικόλαος
Επιστημονικό πεδίο
Μηχανική & Τεχνολογία
Επιστήμες Χημικού Μηχανικού
Λέξεις-κλειδιά
Θερμοοξειδωτική αλλοίωση; Φυσικά αντιοξειδωτικά; Ρίγανη
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
154 σ., εικ.