Πρόρρηση διατηρησιμότητας τροφίμων με μειωμένη διαθεσιμότητα νερού - εφαρμογή σε κατεψυγμένα λαχανικά
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/16818
Εναλλακτικός τίτλος
Shelflife prediction of foods with reduced water availability - application in frozen vegetables
Συγγραφέας
Γιαννακούρου, Μαρία Χρήστος
Ημερομηνία
2003
Ίδρυμα
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Ταούκης Πέτρος
Τζιά Κωνσταντίνα
Ωραιοπούλου Βασιλική
Μακρής Β
Κολίσης Φραγκίσκος
Μαρούλης Ζαχαρίας
Στοφόρος Νικόλαος
Επιστημονικό πεδίο
Μηχανική & Τεχνολογία
Επιστήμες Χημικού Μηχανικού
Λέξεις-κλειδιά
Κατεψυγμένα λαχανικά; Διατηρησιμότητα; Ποιότητα; Χρονοθερμοκρασιακοί δείκτες; Κινητική μελέτη; Διαχείριση αλυσίδας διακίνησης; Ωσμωτική αφυδάτωση; Υαλώδης μετάπτωση; Εναλλακτικά ωσμωτικά μέσα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
329 σ., εικ.