Χρήση λυοφιλιομένων και μη κυττάρων στην παραγωγή μπύρας
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/12544
Εναλλακτικός τίτλος
Brewing by freeze - dried immobilized or free yeast cells
Συγγραφέας
Μπεκατώρου, Αργυρώ
Ημερομηνία
2001
Ίδρυμα
Πανεπιστήμιο Πατρών. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Κανελλάκη Μαρία
Κουτίνας Αθανάσιος
Ψαριανός Κωνσταντίνος
Μπόσκου Δημήτριος
Στράτης Ιωάννης
Κωμαΐτης Μιχαήλ
Κιοσεόγλου Βασίλειος
Επιστημονικό πεδίο
Φυσικές Επιστήμες
Χημεία
Λέξεις-κλειδιά
Λυοφυλίωση; Ακινητοποίηση κυττάρων; Μπύρα; Αλκοολική ζύμωση; Γλουτένη; Απολιγνινοποιημένα υλικά; Αποξηραμένα σύκα; Κυτταρινούχα υλικά; Σακχαρομύκητες
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
[307] σελ. : εικ., πίνακες