Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Ίδρυμα" : Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Πηγαίνετε στο:
0-9  |   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   |   Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
ή εισάγετε λίγα αρχικά γράμματα: 
 
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2021Ανάλυση δημογραφικών δεδομένων θνησιμότητας με χρήση πιθανοθεωρητικών κατανομών και χαρτογραφικών απεικονίσεωνΑνδρεόπουλος, Παναγιώτης Κ.
2021Ανάλυση της υιοθέτησης των στρατηγικών βιωσιμότητας στον τραπεζικό κλάδοΣταυροπούλου, Αθανασία Ι.
2018Ανάλυση χρονικών και χωρικών προτύπων επιδημικών δεδομένων: η περίπτωση της πανδημίας γρίπης Α(Η1Ν1) στην ΕλλάδαΔούκισσας, Λεωνίδας Α.
2019Ανάπτυξη αιτιολογικών μοντέλων στη διερεύνηση της σχέσης κοινωνικών, ψυχολογικών και διατροφικών παραμέτρων στην επίπτωση της καρδιαγγειακής νόσου: δεκαετής επανέλεγχος μελέτης ATTICA (2002 – 2012)Κόλλια, Αναστασία Π.
2013Ανάπτυξη και εφαρμογή εκπαιδευτικού υλικού πράσινης χημείας στο πλαίσιο της αειφορίας με έμφαση στην χρήση ανανεώσιμων πρώτων υλώνΚαπασσά, Μαρία Δ.
2022Ανάπτυξη και μελέτη προϊόντων δημητριακών με ευεργετικές μεταβολικές επιδράσειςΜπίνου, Παναγιώτα Ι.
2021Ανάπτυξη μεθόδων και προτύπων για τη διατροφική ενημέρωση στην εστίασηΓιαζιτζή, Αικατερίνη Ε.
2020Ανάπτυξη μοντέλων στερεομεταφοράς σε ορεινές λεκάνες απορροής εστιάζοντας στην λεκάνη του Βουραϊκού ποταμούΚαραλής, Σωτήριος-Θεοφάνης Η.
2014Ανίχνευση αγροχημικών σε επιλεγμένα ΠΟΠ/ ΠΓΕ προϊόντα: επιπτώσεις στη δημόσια υγείαΛυκούδης, Ζήσιμος Χ.
2014Αξιολόγηση δεικτών ανάπτυξης και παχυσαρκίας παιδιών σχολικής ηλικίας και των αντιλήψεων των γονέων τους, για την δημιουργία δεικτών κινδύνου παιδικής παχυσαρκίαςΜπιρμπίλης, Εμμανουήλ Η.
2015Αξιολόγηση διατροφικών παρεμβάσεων που υλοποιούνται από το δάσκαλο με σκοπό τη βελτίωση διαιτητικών συνηθειών και συμπεριφορών παιδιών σχολικής ηλικίαςΠερίκκου, Αναστασία Α.
2018Αξιολόγηση μεθόδων εκτίμησης της επιδεκτικότητας σε εκδήλωση κατολίσθησης με την αξιοποίηση της γεωπληροφορικήςΠολυκρέτης, Χρήστος Ε.
2019Αξιολόγηση ξηρών φρούτων ως προς τα περιεχόμενα βιοδραστικά συστατικάΠαναγοπούλου, Ειρήνη Α.
2020Αξιολόγηση παραγόντων κινδύνου για παχυσαρκία και σακχαρώδη διαβήτη σε παιδιά και ενήλικες στην ΕυρώπηΜαυρογιάννη, Χριστίνα Ε.
2012Αξιολόγηση της επαναληψιμότητας διατροφικών ερωτηματολογίων συχνότητας κατανάλωσης τροφίμων, και των στατιστικών μεθόδων αποτίμησης διατροφικών προτύπωνΜπουντζιούκα, Βασιλική
2015Αξιολόγηση των μακρο- και μικροθρεπτικών συστατικών ελαιολάδου και σπορελαίων κατά τη διατροφική παρέμβαση σε μοντέλα-πειραματόζωαΚατσαρού, Αγγελική Ι.
2016Αξιολόγηση των συνενώσεων των Δήμων σε σχέση με τη βιώσιμη ανάπτυξη των αγροτικών περιοχώνΦώης, Χρήστος-Θεόφραστος Γ.
2015Αποτίμηση διατροφικών προτύπων και καρκίνος του μαστού: επιδημιολογική μελέτη ασθενών - μαρτύρωνΜουρούτη, Νίκη Θ.
2024Αποτίμηση της διάχυσης της εκπαιδευτικής καινοτομίας με τη χρήση τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνιώνΑϊβαζίδου, Μαρίνα Ι.
2019Αρχαιολογική έρευνα και γεωπληροφορική: η περιοχή της Κυνουρίας από την πρώιμη εποχή του χαλκού μέχρι την ύστερη αρχαιότητα: συνδυαστική ανάλυση των μεταμορφώσεων του οικιστικού προτύπου (δομημένο περιβάλλον, δίκτυα και ιερά) και του γεωπεριβάλλοντοςΓρηγορακάκης, Γρηγόριος Θ.