Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Ίδρυμα" : Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2021Μελέτη της επίδρασης παρεμποδιστών της αναπνευστικής αλυσίδας στο μεταβολισμό μυκήτων του γένους Aspergillus, με εφαρμογή μοριακής γενετικής και μεταβολομικήςΚαλαμπόκης, Ιωάννης Φ. 
2021Ecophysiology of Salmonella stress responseΓαβριήλ, Αλκμήνη Κ. 
2021Development of advanced cellular and molecular biosensors for the study of neurotransmitter interaction and prospects for applications in Biology and MedicineΑποστόλου, Θεοφύλακτος Π.
2021Βιοχημικές και βιοφυσικές μελέτες πρωτεϊνικών μορίων που σχετίζονται με το ανοσοποιητικό σύστημαΜαυρίδης, Γεώργιος Ι. 
2021Βιοσυστηματική μελέτη ειδών του γένους Fritillaria L. (LILIACEAE)Σαμαροπούλου, Σοφία Α. 
2021Phytochemical analysis and biological activity of selected Medicinal and Aromatic plants (Drimia numidica, Smilax aspera L., Rosmarinus officinalis L., Cannabis sativa L., Crocus sativus L.) against diabetes mellitus and cancerΚακούρη, Ελένη Γ. 
2021Μελέτη και χαρακτηρισμός ενζύμων για την αντιμετώπιση της ανθεκτικότητας έναντι βιοτικών και αβιοτικών παραγόντωνΓεωργακής, Νικόλαος Δ. 
2021Μυκοτοξικογόνοι μύκητες και μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης μυκοτοξινών στην καλλιέργεια του κριθαριού και κατά τη διαδικασία της βυνοποίησηςΛαγογιάννη, Χριστίνα Σ. 
2021Characterization of spoilage microbiota through next-generation sequencing and application of spectroscopy-based technologies for assessing the microbiological quality of fresh-cut produceΜάνθου, Ευανθία Γ. 
2021Παράγοντες που επηρεάζουν τον πολλαπλασιασμό υποκειμένων πυρηνοκάρπωνΤσαφούρος, Αθανάσιος Ν. 
2021Μελέτη των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών λεπτόκοκκων αλεσμάτων δημητριακών: εφαρμογή στην Τεχνολογία Τροφίμων με έμφαση σε προϊόντα διατροφήςΔράκος, Αντώνιος Β.
2021Η συμβολή της Μεσογειακής χλωρίδας στην προστασία των μικρών μηρυκαστικών έναντι των γαστρεντερικών παρασίτωνΣαράτση, Αικατερίνη Α. 
2021Seismic hazard assessment and development of earthquake catastrophe model based on geological data and tectonic geomorphologyΔεληγιαννάκης, Γεώργιος Δ. 
2021Σύγχρονες μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης αφλατοξινών στην καλλιέργεια του κελυφωτού φυστικιούΚαμινιάρης, Μιχαήλ Δ. 
2021Επίδραση των λιπαρών οξέων της τροφής στο κεντρικό νευρικό σύστημα, στην ανάπτυξη και στη σύσταση του σώματος του Ευρωπαϊκού λαβρακιού Dicentrarchus labrax L.Τσοπελάκος, Αριστείδης Γ.
2021Study of succinic acid production via fermentation using the organic fraction of municipal solid waste and process development using a novel electrochemical bioreactorΣτυλιανού, Ελένη Α. 
2021Αξιοποίηση ψυχανθών εμβολιασμένων ή μη με αζωτοβακτήρια, σε συνδυασμό με ή αντί της εφαρμογής οργανικών λιπασμάτων, με στόχο τη βελτίωση της γονιμότητας του εδάφους σε βιολογική καλλιέργεια τομάτας σε θερμοκήπιοΓάτσιος, Αναστάσιος Π.
2021Μελέτη των χαρακτηριστικών ποιότητας των παραγόμενων σφάγιων και του βόειου κρέατος στην ΕλλάδαΝικολάου, Κωστούλα Κ.
2021Μορφολογία και ηθολογία των σφηκών της οικογένειας Vespidae, κλείδες προσδιορισμού και τρόποι αντιμετώπισης ως εχθροί της μελισσοκομίαςΠαπάς, Ευάγγελος Α. 
2020Διερεύνηση της ανάπτυξης, καθώς και ανατομικο-φυσιολογικών παραμέτρων ξηροφυτικών αρωματικών - φαρμακευτικών ειδών της μεσογειακής χλωρίδας, υπό την επίδραση υδατικής καταπόνησης και διαφορετικών ειδών υποστρώματος, σε αστικό φυτοδώμαΤασούλα, Λαμπρινή Σ.