Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Ίδρυμα" : "Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών"
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:

Ταξινόμηση ανά: Σε σειρά: Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2020Διερεύνηση της ανάπτυξης, καθώς και ανατομικο-φυσιολογικών παραμέτρων ξηροφυτικών αρωματικών - φαρμακευτικών ειδών της μεσογειακής χλωρίδας, υπό την επίδραση υδατικής καταπόνησης και διαφορετικών ειδών υποστρώματος, σε αστικό φυτοδώμαΤασούλα, Λαμπρινή Σ. 
2020In vitro probiotic attributes of lactic acid bacteria and their spoilage potential in meat productsΠαυλή, Φωτεινή Γ. 
2020Ανάλυση υποπροϊόντων ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας και διερεύνηση της βιοδραστικότητάς τουςΚανδυλιάρη, Αικατερίνη Π.
2020Μελέτη των μοριακών και βιοχημικών μηχανισμών μεταβολισμού του άνθρακα στα αζωτοδεσμευτικά φυμάτια των ψυχανθώνΚωμαΐτης, Φώτιος Μ.
2020Γονιδιωματική και μεταβολομική ανάλυση θαλάσσιων μικροφυκώνΠατέλου, Μαρία Σ.
2020Integrated management of vector borne diseases in conditions of humanitarian crisis with emphasis on vector control: the refugee example of GreeceΦωτάκης, Εμμανουήλ - Αλέξανδρος Κ. 
2020Εντοπισμός γονιδιωματικών περιοχών και δικτύων γονιδίων που επηρεάζουν παραγωγικές και αναπαραγωγικές ιδιότητες σε πληθυσμούς κρεοπαραγωγικών ορνιθίωνΤαρσάνη, Ειρήνη Κ.
2020Επίδραση της πυκνότητας σποράς και της λίπανσης στα αγρονομικά χαρακτηριστικά και στην ποιότητα βιολογικής καλλιέργειας μελάνθιου (Nigella sativa L.)Ρούσσης, Ιωάννης Ε.
2020Πολλαπλασιασμός και φυτωριακή καλλιέργεια αυτοφυών ειδών της μεσογειακής χλωρίδας, για την αξιοποίηση ως καλλωπιστικών, ιδιαίτερα σε αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και στη δημιουργία νέων πρόσθετων τροφίμων, καλλυντικών και υγειοπροστατευτικών συμπληρωμάτωνΒλάχου, Γεωργία Π. 
2020Rapid methods for assessing of microbiological quality and detection of adulteration in animal origin food commodities using spectroscopy-based sensors coupled with machine learning methodologiesΦέγγου, Λεμονιά - Χριστίνα Σ.
2020Elemental metabolomics: development of elemental fingerprinting for food authenticationΔρίβελος, Σπύρος Α. 
2020Επίδραση της λίπανσης και της ποικιλίας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά καπνού (Nicotiana tabacum), βιολογικής καλλιέργειαςΤαμπαξή, Ελισάβετ - Ιωάννα Θ. 
2019Βιομετατροπές γεωργικών παραπροϊόντων σε αποτοξικοποιημένα παράγωγα και εδώδιμη βιομάζα με τη χρήση επιλεγμένων στελεχών βασιδιομυκήτωνΚουτρώτσιος, Γεώργιος Κ. 
2019Bioprocess development for the production of 1,3-propanediol and 2,3-butanediol using food waste and crude renewable resources from biodiesel and cane sugar production processesΜάινα, Σοφία Χ. 
2019Micronutrient intakes in a representative sample of Greek children and adolescents: the hellenic national nutrition and health surveyΜητσοπούλου, Αναστασία - Βασιλική Ι.
2019Επίδραση της διατροφής με την προσθήκη φυτογενών συστατικών στο αποτύπωμα φυσιολογικών δεικτών της εντερικής οικολογίας παχυνόμενων ορνιθίωνΠαρασκευάς, Βασίλειος Β.
2019Διερεύνηση της διαιτητικής προσθήκης προβιοτικών η οξινιστών επί σημαντικών βιοδεικτών του εντερικού οικοσυστήματος κρεοπαραγωγών ορνιθίωνΠαλαμίδη, Ίριδα Ν.
2019Integrated mathematical programming and agent based model for policy analysis of Greek agricultureΚρεμμύδας, Δημήτριος Ν.
2019Διερεύνηση κόστους διατροφής μηρυκαστικών ζώων από ιδιοπαραγόμενες ή/και αγοραζόμενες ζωοτροφές ανάλογα με το παραγωγικό σύστημαΣιαφάκας, Σταύρος Χ.
2019Vitamin D intake and status in a representative sample of Greek adults: the hellenic national nutrition and health surveyΔημακόπουλος, Ιωάννης Γ.