Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Ίδρυμα" : "Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών"
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:

Ταξινόμηση ανά: Σε σειρά: Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2020Διερεύνηση της ανάπτυξης, καθώς και ανατομικο-φυσιολογικών παραμέτρων ξηροφυτικών αρωματικών - φαρμακευτικών ειδών της μεσογειακής χλωρίδας, υπό την επίδραση υδατικής καταπόνησης και διαφορετικών ειδών υποστρώματος, σε αστικό φυτοδώμαΤασούλα, Λαμπρινή Σ. 
2020Μελέτη των μοριακών και βιοχημικών μηχανισμών μεταβολισμού του άνθρακα στα αζωτοδεσμευτικά φυμάτια των ψυχανθώνΚωμαΐτης, Φώτιος Μ.
2020Επίδραση της πυκνότητας σποράς και της λίπανσης στα αγρονομικά χαρακτηριστικά και στην ποιότητα βιολογικής καλλιέργειας μελάνθιου (Nigella sativa L.)Ρούσσης, Ιωάννης Ε.
2020Γονιδιωματική και μεταβολομική ανάλυση θαλάσσιων μικροφυκώνΠατέλου, Μαρία Σ.
2020Ανάλυση υποπροϊόντων ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας και διερεύνηση της βιοδραστικότητάς τουςΚανδυλιάρη, Αικατερίνη Π.
2020Rapid methods for assessing of microbiological quality and detection of adulteration in animal origin food commodities using spectroscopy-based sensors coupled with machine learning methodologiesΦέγγου, Λεμονιά - Χριστίνα Σ.
2020Ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων αγροτικών ψηφιακών αγορώνΛιαπάκης, Αναστάσιος Μ.
2020Πολλαπλασιασμός και φυτωριακή καλλιέργεια αυτοφυών ειδών της μεσογειακής χλωρίδας, για την αξιοποίηση ως καλλωπιστικών, ιδιαίτερα σε αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και στη δημιουργία νέων πρόσθετων τροφίμων, καλλυντικών και υγειοπροστατευτικών συμπληρωμάτωνΒλάχου, Γεωργία Π. 
2020Μελέτη και αξιοποίηση της ελληνικής φυσικής και αγροτικής βιοποικιλότητας για την ανάπτυξη νέων βιοκτόνωνΚαψάσκη - Κανελλή, Βασιλική - Ναυσικά Ι. 
2020Περιβαλλοντική - υδρογεωλογική έρευνα στη λεκάνη Θηβών με έμφαση στην προέλευση του εξασθενούς χρωμίου στα υπόγεια νερά από φυσικούς και ανθρωπογενείς παράγοντεςΚοιλάκος, Δημήτριος Ι.
2020In vitro probiotic attributes of lactic acid bacteria and their spoilage potential in meat productsΠαυλή, Φωτεινή Γ. 
2020Effect of the antimicrobial immersion (marination) on the quality and safety of chicken meatΛύτου, Αναστασία Ε.
2020Integrated management of vector borne diseases in conditions of humanitarian crisis with emphasis on vector control: the refugee example of GreeceΦωτάκης, Εμμανουήλ - Αλέξανδρος Κ.
2020Genome-wide association analysis and gene network analysis for (re)production traits in commercial broilersΤαρσάνη, Ειρήνη Κ.
2020Elemental metabolomics: development of elemental fingerprinting for food authenticationΔρίβελος, Σπύρος Α.
2020Επίδραση της λίπανσης και της ποικιλίας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά καπνού (Nicotiana tabacum), βιολογικής καλλιέργειαςΤαμπαξή, Ελισάβετ - Ιωάννα Θ.
2019Μελέτη των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών των λευκών οίνων και αποσταγμάτων αυτών, της ποικιλίας Ασύρτικο ΣαντορίνηςΚεχαγιά, Δέσποινα Π.
2019Μελέτη του παθοφυσιολογικού ρόλου του Dnajc11 γονιδίου σε ένα μοντέλο νευρομυϊκής νόσου στο ποντίκιΒιολιτζή, Φωτεινή Π. 
2019Ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης ενέργειας που ενσωματώνουν υπολογιστική νοημοσύνη για το σχεδιασμό και έλεγχο αυτόνομων μικροδικτύωνΚαραβάς, Χρήστος - Σπυρίδων Γ.
2019Study on the effect of physical, chemical and biotic factors on growth and ochratoxin A production of black aspergilli isolated from greek vineyardsΚογκάκη, Ευσταθία Α.