|
Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Ίδρυμα"
: "Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών"
Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής | 2021 | Μελέτη της επίδρασης παρεμποδιστών της αναπνευστικής αλυσίδας στο μεταβολισμό μυκήτων του γένους Aspergillus, με εφαρμογή μοριακής γενετικής και μεταβολομικής | Καλαμπόκης, Ιωάννης Φ. | |
2020 | Διερεύνηση της ανάπτυξης, καθώς και ανατομικο-φυσιολογικών παραμέτρων ξηροφυτικών αρωματικών - φαρμακευτικών ειδών της μεσογειακής χλωρίδας, υπό την επίδραση υδατικής καταπόνησης και διαφορετικών ειδών υποστρώματος, σε αστικό φυτοδώμα | Τασούλα, Λαμπρινή Σ. | |
2020 | Μελέτη των μοριακών και βιοχημικών μηχανισμών μεταβολισμού του άνθρακα στα αζωτοδεσμευτικά φυμάτια των ψυχανθών | Κωμαΐτης, Φώτιος Μ. |  |
2020 | Επίδραση της πυκνότητας σποράς και της λίπανσης στα αγρονομικά χαρακτηριστικά και στην ποιότητα βιολογικής καλλιέργειας μελάνθιου (Nigella sativa L.) | Ρούσσης, Ιωάννης Ε. |  |
2020 | Γονιδιωματική και μεταβολομική ανάλυση θαλάσσιων μικροφυκών | Πατέλου, Μαρία Σ. |  |
2020 | Ανάλυση υποπροϊόντων ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας και διερεύνηση της βιοδραστικότητάς τους | Κανδυλιάρη, Αικατερίνη Π. |  |
2020 | Rapid methods for assessing of microbiological quality and detection of adulteration in animal origin food commodities using spectroscopy-based sensors coupled with machine learning methodologies | Φέγγου, Λεμονιά-Χριστίνα Σ. |  |
2020 | Ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων αγροτικών ψηφιακών αγορών | Λιαπάκης, Αναστάσιος Μ. |  |
2020 | Πολλαπλασιασμός και φυτωριακή καλλιέργεια αυτοφυών ειδών της μεσογειακής χλωρίδας, για την αξιοποίηση ως καλλωπιστικών, ιδιαίτερα σε αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και στη δημιουργία νέων πρόσθετων τροφίμων, καλλυντικών και υγειοπροστατευτικών συμπληρωμάτων | Βλάχου, Γεωργία Π. | |
2020 | Μελέτη και αξιοποίηση της ελληνικής φυσικής και αγροτικής βιοποικιλότητας για την ανάπτυξη νέων βιοκτόνων | Καψάσκη-Κανελλή, Βασιλική-Ναυσικά Ι. |  |
2020 | Περιβαλλοντική - υδρογεωλογική έρευνα στη λεκάνη Θηβών με έμφαση στην προέλευση του εξασθενούς χρωμίου στα υπόγεια νερά από φυσικούς και ανθρωπογενείς παράγοντες | Κοιλάκος, Δημήτριος Ι. |  |
2020 | In vitro probiotic attributes of lactic acid bacteria and their spoilage potential in meat products | Παυλή, Φωτεινή Γ. | |
2020 | Effect of the antimicrobial immersion (marination) on the quality and safety of chicken meat | Λύτου, Αναστασία Ε. |  |
2020 | Integrated management of vector borne diseases in conditions of humanitarian crisis with emphasis on vector control: the refugee example of Greece | Φωτάκης, Εμμανουήλ-Αλέξανδρος Κ. |  |
2020 | Genome-wide association analysis and gene network analysis for (re)production traits in commercial broilers | Ταρσάνη, Ειρήνη Κ. |  |
2020 | Elemental metabolomics: development of elemental fingerprinting for food authentication | Δρίβελος, Σπύρος Α. |  |
2020 | Επίδραση της λίπανσης και της ποικιλίας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά καπνού (Nicotiana tabacum), βιολογικής καλλιέργειας | Ταμπαξή, Ελισάβετ-Ιωάννα Θ. |  |
2020 | Whole genome sequencing and characterization of the lactic acid bacteria Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis: physiological, evolutionary and technological implications | Αλεξανδράκη, Σταυρούλα Π. |  |
2020 | Μελέτη και ανάπτυξη ηλεκτρονικών συστημάτων ιχνηλασιμότητας για την εγγύηση της αυθεντικότητας ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων | Παππά, Ιωάννα Χ. |  |
2020 | Εφαρμογή γεωργίας ακριβείας σε καλλιέργεια επιτραπέζιων σταφυλιών | Αναστασίου, Ευάγγελος Κ. |  |
|