Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2020 | Γονιδιωματική και μεταβολομική ανάλυση θαλάσσιων μικροφυκών | Πατέλου, Μαρία Σ. | |
2020 | Effect of the antimicrobial immersion (marination) on the quality and safety of chicken meat | Λύτου, Αναστασία Ε. | |
2020 | Αξιολόγηση της ποιότητα, ασφάλειας και αυθεντικότητας του κρέατος με ταχείες μεταβολομικές μεθόδους | Παυλίδης, Δημήτριος Ε. | |
2019 | Colonization of legumes by an endophytic Fusarium solani strain K: early-stage molecular signaling and sub-cellular responses | Σκιαδά, Βασιλική Γ. | |
2019 | Study on the effect of physical, chemical and biotic factors on growth and ochratoxin A production of black aspergilli isolated from greek vineyards | Κογκάκη, Ευσταθία Α. | |
2019 | Συμβιωτικά βακτήρια, γενετική δομή πληθυσμών και ανθεκτικότητα σε εντομοκτόνα στους εχθρούς των καλλιεργειών Bemisia tabaci και Trialeurodes vaporariorum | Καπανταϊδάκη, Δέσποινα Ε. | |
2019 | Γενετική μελέτη, εξελικτικές σχέσεις και δομική ανάλυση απακετυλασών | Ανδρέου, Αθηνά Χ. | |
2019 | Βιομετατροπές γεωργικών παραπροϊόντων σε αποτοξικοποιημένα παράγωγα και εδώδιμη βιομάζα με τη χρήση επιλεγμένων στελεχών βασιδιομυκήτων | Κουτρώτσιος, Γεώργιος Κ. | |
2019 | Μελέτη της αερόβιας και αναερόβιας μικροχλωρίδας αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών | Τζούτη, Βασιλική Σ. | |
2018 | Πρωτεϊνική μηχανική και μοριακή μελέτη του ενζύμου τρανσφεράση της γλουταθειόνης | Περπεροπούλου, Φερενίκη Δ. | |
2018 | Ανασχεδιασμός της δομής του ενζύμου τρανφεράση της γλουταθειόνης με στόχο την τροποποίηση των καταλυτικών και δομικών του ιδιοτήτων | Πούλιου, Φωτεινή Μ. | |
2018 | Μελέτη της βιοποικιλότητας του Cistus στην Ελλάδα και επιλογή γονοτύπων για ενεργές χημικές ουσίες με βιοτεχνολογικές προσεγγίσεις | Κώστας, Στέφανος Γ. | |
2018 | Επίδραση της συνδυαστικής χρήσης οζονισμού και φυσικών αντιμικροβιακών παραμέτρων (χιτοζάνης και αιθέριων ελαίων) στην αύξηση του χρόνου ζωής νωπού κοτόπουλου συσκευασμένου σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα, υπό κενό και αέρα και συντηρούμενο υπό ψύξη | Γκέρτζου, Ιωάννα Ν. | |
2017 | Μελέτη των μορφολογικών και ποιοτικών αλλαγών στον καρπό εμβολιασμένων φυτών κολοκυθιού με ολιστικές τεχνολογίες | Ξανθοπούλου, Αλίκη Η. | |
2017 | Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών κρασιών που προκύπτουν από συνοινοποίηση γλεύκους και χυμού από ρόδια | Μακρυνίτσας, Δημήτριος Χ. | |
2017 | Φυσιολογική διερεύνηση της σωματικής εμβρυογένεσης στη χαρουπιά (Ceratonia siliqua L) | Γεωργίου, Βασιλική Κ. | |
2017 | Βιοτεχνολογική αξιοποίηση χυμού κράνων (Cornus mas L.) για παραγωγή λειτουργικού τροφίμου υψηλής διατροφικής αξίας | Νούσκα, Χρυσάνθη Ι. | |
2017 | Μελέτη και αξιολόγηση μικροφυκών ως πηγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας | Χατζηκωνσταντίνου, Μαριάννα Γ. | |
2016 | Αξιοποίηση μοριακών μεθόδων στη βελτίωση ανθεκτικότητας των εσπεριδοειδών στο Citrus exocortis viroid, στον έλεγχο της υγείας των εσπεριδοειδών υπό εξυγίανση και στη μελέτη διαφορικής έκφρασης γονιδίων ποικιλιών λεμονιάς | Κουτσιουμάρη, Ευαγγελία Μ. | |
2016 | Μοριακή και βιοχημική ανάλυση του γονιδίου β-γλυκοσιδάση της ολευρωπαΐνης στην ανάπτυξη και άμυνα της ελιάς | Κουδουνάς, Κωνσταντίνος Ά. | |