Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Γεωπονική Βιοτεχνολογία
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2020Γονιδιωματική και μεταβολομική ανάλυση θαλάσσιων μικροφυκώνΠατέλου, Μαρία Σ.
2020Effect of the antimicrobial immersion (marination) on the quality and safety of chicken meatΛύτου, Αναστασία Ε.
2020Αξιολόγηση της ποιότητα, ασφάλειας και αυθεντικότητας του κρέατος με ταχείες μεταβολομικές μεθόδουςΠαυλίδης, Δημήτριος Ε.
2019Colonization of legumes by an endophytic Fusarium solani strain K: early-stage molecular signaling and sub-cellular responsesΣκιαδά, Βασιλική Γ.
2019Study on the effect of physical, chemical and biotic factors on growth and ochratoxin A production of black aspergilli isolated from greek vineyardsΚογκάκη, Ευσταθία Α.
2019Συμβιωτικά βακτήρια, γενετική δομή πληθυσμών και ανθεκτικότητα σε εντομοκτόνα στους εχθρούς των καλλιεργειών Bemisia tabaci και Trialeurodes vaporariorumΚαπανταϊδάκη, Δέσποινα Ε.
2019Γενετική μελέτη, εξελικτικές σχέσεις και δομική ανάλυση απακετυλασώνΑνδρέου, Αθηνά Χ.
2019Βιομετατροπές γεωργικών παραπροϊόντων σε αποτοξικοποιημένα παράγωγα και εδώδιμη βιομάζα με τη χρήση επιλεγμένων στελεχών βασιδιομυκήτωνΚουτρώτσιος, Γεώργιος Κ.
2019Μελέτη της αερόβιας και αναερόβιας μικροχλωρίδας αρωματικών και φαρμακευτικών φυτώνΤζούτη, Βασιλική Σ.
2018Πρωτεϊνική μηχανική και μοριακή μελέτη του ενζύμου τρανσφεράση της γλουταθειόνηςΠερπεροπούλου, Φερενίκη Δ.
2018Ανασχεδιασμός της δομής του ενζύμου τρανφεράση της γλουταθειόνης με στόχο την τροποποίηση των καταλυτικών και δομικών του ιδιοτήτωνΠούλιου, Φωτεινή Μ.
2018Μελέτη της βιοποικιλότητας του Cistus στην Ελλάδα και επιλογή γονοτύπων για ενεργές χημικές ουσίες με βιοτεχνολογικές προσεγγίσειςΚώστας, Στέφανος Γ.
2018Επίδραση της συνδυαστικής χρήσης οζονισμού και φυσικών αντιμικροβιακών παραμέτρων (χιτοζάνης και αιθέριων ελαίων) στην αύξηση του χρόνου ζωής νωπού κοτόπουλου συσκευασμένου σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα, υπό κενό και αέρα και συντηρούμενο υπό ψύξηΓκέρτζου, Ιωάννα Ν.
2017Μελέτη των μορφολογικών και ποιοτικών αλλαγών στον καρπό εμβολιασμένων φυτών κολοκυθιού με ολιστικές τεχνολογίεςΞανθοπούλου, Αλίκη Η.
2017Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών κρασιών που προκύπτουν από συνοινοποίηση γλεύκους και χυμού από ρόδιαΜακρυνίτσας, Δημήτριος Χ.
2017Φυσιολογική διερεύνηση της σωματικής εμβρυογένεσης στη χαρουπιά (Ceratonia siliqua L)Γεωργίου, Βασιλική Κ.
2017Βιοτεχνολογική αξιοποίηση χυμού κράνων (Cornus mas L.) για παραγωγή λειτουργικού τροφίμου υψηλής διατροφικής αξίαςΝούσκα, Χρυσάνθη Ι.
2017Μελέτη και αξιολόγηση μικροφυκών ως πηγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίαςΧατζηκωνσταντίνου, Μαριάννα Γ.
2016Αξιοποίηση μοριακών μεθόδων στη βελτίωση ανθεκτικότητας των εσπεριδοειδών στο Citrus exocortis viroid, στον έλεγχο της υγείας των εσπεριδοειδών υπό εξυγίανση και στη μελέτη διαφορικής έκφρασης γονιδίων ποικιλιών λεμονιάςΚουτσιουμάρη, Ευαγγελία Μ.
2016Μοριακή και βιοχημική ανάλυση του γονιδίου β-γλυκοσιδάση της ολευρωπαΐνης στην ανάπτυξη και άμυνα της ελιάςΚουδουνάς, Κωνσταντίνος Ά.