Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2021Αξιολόγηση προγραμμάτων μη τυπικής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης: μελέτη περίπτωσης πολυλειτουργικού αγροκτήματοςΔαλαμπίρα, Ευρώπη-Σοφία Ι.
2021Η επίδραση της αστικής και περιαστικής γεωργίας στην οικονομία και τη βιωσιμότητα της Περιφέρειας ΘεσσαλίαςΓκάτσικος, Αλέξανδρος Α.
2021Συστήματα Οργάνωσης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP): εφαρμογή σε επιχειρήσεις επεξεργασίας αγροτικών προϊόντωνΚουριάτη, Ασημίνα Κ.
2021Μελέτη επίδρασης φυσικού αερισμού στο μικρο-περιβάλλον κτηνοτροφικής μονάδας με χρήση τεχνολογίας ανοιχτού κώδικαΔενιζοπούλου, Αναστασία Χ.
2021Διερεύνηση του βαθμού επαγγελματικής ικανοποίησης των νέων γεωργών: η περίπτωση της Περιφερειακής Ενότητας ΘεσσαλονίκηςΠαπαδοπούλου, Δήμητρα Γ.
2021Μυκοτοξικογόνοι μύκητες και μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης μυκοτοξινών στην καλλιέργεια του κριθαριού και κατά τη διαδικασία της βυνοποίησηςΛαγογιάννη, Χριστίνα Σ.
2021Characterization of spoilage microbiota through next-generation sequencing and application of spectroscopy-based technologies for assessing the microbiological quality of fresh-cut produceΜάνθου, Ευανθία Γ.
2021Ολιστική διερεύνηση της οικονομικότητας και της αποτελεσματικότητας της ελληνικής αιγοτροφίας: προοπτικές ανάπτυξης του κλάδουΜπάτζιος, Αθανάσιος Χ.
2021Παραγωγή οργανικών οξέων από διαλυτά στερεά απόβλητα των μονάδων παραγωγής βιοαιθανόλης με τη χρήση κίσσηρης και γ-αλούμινας ως προωθητέςΛάππα, Αικατερίνη Θ.
2021Μελέτη των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών λεπτόκοκκων αλεσμάτων δημητριακών: εφαρμογή στην Τεχνολογία Τροφίμων με έμφαση σε προϊόντα διατροφήςΔράκος, Αντώνιος Β.
2021Χαρακτηρισμός και διερεύνηση της ανθεκτικότητας στη φωσφίνη πληθυσμών κολεοπτέρων αποθηκών με διαφορετική γεωγραφική προέλευσηΣακκά, Μαρία Κ.
2021Τοξικότητα αμμωνίας σε αναερόβιους αντιδραστήρες συνεχούς ροής: η βιοενίσχυση ως τρόπος αντιμετώπισηςΧρήστου, Μαρία-Λήδα Ε.
2021Αξιοποίηση των υπολειμμάτων καλλιεργειών για παραγωγή ενέργειαςΝτογκούλης, Παναγιώτης Α.
2021Βιωματική-συμμετοχική μάθηση: η εμπειρία των ομάδων συζήτησης κτηνοτρόφων στην Περιφερειακή Ενότητα ΚαρδίτσαςΖαρόκωστα, Ελένη Κ.
2021Ανάλυση της πολιτικής χωρικής οργάνωσης στη διαχείριση χρήσεων γης και λοιπών φυσικών πόρων σε προστατευόμενες περιοχές με υπόδειγμα μελέτης την περιοχή πέριξ της λίμνης ΚάρλαςΧατζηπέτρου, Χρυσάφω-Άννα Α.
2021Λογισμός κόστους στη γαλακτοπαραγωγό βοοτροφία και κοστολόγηση τυπικής μονάδας μεταποίησης γάλακτος αγελάδων με τη μέθοδο της κατά δραστηριότητα κοστολόγησης (Activity-based costing)Κουτουζίδου, Γεωργία Κ.
2021Extracting and assessing plant features spatio-temporally by means of 3D sensing in apple treesΤσούλιας, Νικόλαος Κ.
2021Study of confectionery industry waste valorization for microbial oil production via fermentation using oleaginous yeastsΤσάκωνα, Σοφία Χ.
2021Χωρική διασπορά της φωσφίνης σε πρότυπους χώρους, σε σχέση με την αποτελεσματικότητά της για έντομα αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων και τροφίμωνΑγραφιώτη, Παρασκευή Γ.
2021Valorization of agri-food industry by-products through polyphenols applications in fruit processingΒαρδάκας, Αλέξιος Θ.