Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2024 | Συστήματα διασποράς με υδροκολλοειδή για την υποκατάσταση κορεσμένου λίπους σε προϊόντα δημητριακών: ανάπτυξη, δομή, λειτουργικότητα | Σερέτη, Βασιλεία Δ. | ![](images/text_button.gif) |
2024 | Development and application of stochastic models for the spoilage of foods of animal origin | Τσαλούμη, Σοφία Κ. | |
2024 | Dormancy at single cell level, colony growth dynamics and gene networks regulation under oxidative stress in Listeria monocytogenes | Αρβανίτη, Μαριάννα Κ. | |
2024 | Βιοοικονομία και αγροτικός κλάδος, διερεύνηση δυνατοτήτων διαμόρφωσης στρατηγικής για την προώθησή της στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας | Παπαδοπούλου, Χριστίνα-Ιωάννα Θ. | |
2024 | Μελέτη βιοδραστικών ιδιοτήτων φυσικών εδώδιμων πρώτων υλών και ανάπτυξη νέων ροφημάτων υψηλής βιοδραστικότητας | Γεραρής-Καρτελιάς, Ιωάννης Γ. | ![](images/text_button.gif) |
2024 | Development of innovative methods for the preparation of red wine grape extracts and microemulsions enriched in polyphenolic antioxidants | Αλημπαντέ, Αγγελική Η. | |
2024 | Έλεγχος και βελτιστοποίηση συνθηκών λειτουργίας φυγοκεντρικής αντλίας, με χρήση δικτύου αισθητήρων και ρύθμιση στροφών | Καραγιοβανίδης, Μάριος Θ. | |
2024 | Αξιολόγηση της αντιλαμβανόμενης αποτελεσματικότητας των δικτύων διάδοσης γεωργικής γνώσης και καινοτομίας στην Ελλάδα | Αμεράνη, Επιστήμη Β. | |
2024 | Υιοθέτηση και διάχυση καινοτομίας σε συνεταιριστικές γαλακτοβιομηχανίες | Χαραλαμπίδου, Αθηνά Κ. | |
2024 | Βελτιστοποίηση της καλλιεργητικής πρακτικής της ψευδοσποράς και συγκριτικές αξιολογήσεις της εφαρμογής της σε φυτά μεγάλης καλλιέργειας: -: - | Γαζούλης, Ιωάννης Π. | ![](images/text_button.gif) |
2024 | Βιοποικιλότητα ξυλοσηπτικών μυκήτων σε φυσικά και τεχνητά ενδιαιτήματα: ταξινομική και φυλογενετική ανάλυση | Φρυσούλη, Βασιλική Π. | |
2024 | Ανάπτυξη καινοτόμου μεθοδολογίας για την ανίχνευση παθογόνων βακτηρίων στα τρόφιμα | Παπαθεοδώρου, Σπυρίδων-Ανδρέας Κ. | ![](images/text_button.gif) |
2024 | Μοριακή χαρτογράφηση γηγενών ποικιλιών φασολιών (P. coccineus L.) και φυσικοχημικές ιδιότητες συστατικών και προϊόντων τους | Μποσμαλή, Ειρήνη Η. | |
2024 | Development of the hellenic database on nutrient composition and quality features of branded foods: structure of the database, uses of data and digital applications | Κατίδη, Αλεξάνδρα Ν. | ![](images/text_button.gif) |
2024 | Innovative system covering the energy needs of livestock buildings by exploiting the produced biogas | Λιθουργίδης, Αντώνιος Α. | |
2024 | Πολιτική γης και αγροτικά συστήματα: προσέγγιση με την τεχνολογία των γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών | Λένη, Σοφία Ε. | ![](images/text_button.gif) |
2024 | Μελέτη μηχανισμών επίδρασης υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στα υπολείμματα αντιβιοτικών και εντομοκτόνων στο μέλι και αξιολόγηση της επίδρασής της στη διατροφική του αξία μέσω μεταβολομικών τεχνικών | Σιδηροκαστρίτης, Νικόλαος Δ. | ![](images/text_button.gif) |
2024 | Επίδραση των διατροφικών συνηθειών εγκύων στην πρόληψη μεταβολικών νοσημάτων | Κύρκου, Χαρίκλεια Γ. | ![](images/text_button.gif) |
2024 | Ενσωμάτωση εκχυλισμάτων παραπροϊόντων βιομηχανίας τροφίμων σε εδώδιμες επικαλύψεις | Λούκρη, Αναστασία Π. | ![](images/text_button.gif) |
2023 | Διερεύνηση του ρόλου των γονιδίων του πρωτογενούς μεταβολισμού στην ανθεκτικότητα των φυτών στο μύκητα Fusarium oxysporum | Καλογεροπούλου, Ελένη Ν. | |