Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2021Ecophysiology of Salmonella stress responseΓαβριήλ, Αλκμήνη Κ. 
2021Αξιολόγηση προγραμμάτων μη τυπικής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης: μελέτη περίπτωσης πολυλειτουργικού αγροκτήματοςΔαλαμπίρα, Ευρώπη-Σοφία Ι.
2021Η επίδραση της αστικής και περιαστικής γεωργίας στην οικονομία και τη βιωσιμότητα της Περιφέρειας ΘεσσαλίαςΓκάτσικος, Αλέξανδρος Α. 
2021Διερεύνηση συμπεριφοράς καταναλωτών στα διαφοροποιημένα τρόφιμα στο πολεοδομικό συγκρότημα της ΘεσσαλονίκηςΚαραμάνη, Ευαγγελία Χ.
2021Συστήματα Οργάνωσης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP): εφαρμογή σε επιχειρήσεις επεξεργασίας αγροτικών προϊόντωνΚουριάτη, Ασημίνα Κ.
2021Μελέτη επίδρασης φυσικού αερισμού στο μικρο-περιβάλλον κτηνοτροφικής μονάδας με χρήση τεχνολογίας ανοιχτού κώδικαΔενιζοπούλου, Αναστασία Χ. 
2021Διερεύνηση του βαθμού επαγγελματικής ικανοποίησης των νέων γεωργών: η περίπτωση της Περιφερειακής Ενότητας ΘεσσαλονίκηςΠαπαδοπούλου, Δήμητρα Γ.
2021Μυκοτοξικογόνοι μύκητες και μέθοδοι ολοκληρωμένης διαχείρισης μυκοτοξινών στην καλλιέργεια του κριθαριού και κατά τη διαδικασία της βυνοποίησηςΛαγογιάννη, Χριστίνα Σ. 
2020Διερεύνηση της ανάπτυξης, καθώς και ανατομικο-φυσιολογικών παραμέτρων ξηροφυτικών αρωματικών - φαρμακευτικών ειδών της μεσογειακής χλωρίδας, υπό την επίδραση υδατικής καταπόνησης και διαφορετικών ειδών υποστρώματος, σε αστικό φυτοδώμαΤασούλα, Λαμπρινή Σ. 
2020Ανάλυση υποπροϊόντων ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας και διερεύνηση της βιοδραστικότητάς τουςΚανδυλιάρη, Αικατερίνη Π.
2020Rapid methods for assessing of microbiological quality and detection of adulteration in animal origin food commodities using spectroscopy-based sensors coupled with machine learning methodologiesΦέγγου, Λεμονιά-Χριστίνα Σ.
2020In vitro probiotic attributes of lactic acid bacteria and their spoilage potential in meat productsΠαυλή, Φωτεινή Γ. 
2020Αποδοχή και ενσωμάτωση μεταναστών στον αγροτικό χώρο και αστικό χώρο σε περιόδους οικονομικής αστάθειαςΛίλτση, Πετρούλα Ε.
2020Μελέτη προ-συλλεκτικών και μετα-συλλεκτικών μεταχειρίσεων ασβεστίου που επηρεάζουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά καρπών κερασιάς (Prunus avium L.)Μιχαηλίδης, Μιχαήλ Σ.
2020Παραγωγή βιοαερίου από αγροβιομηχανικά απόβλητα κάτω από διαφορετικές συγκεντρώσεις αμμωνίαςΚαλαμάρας, Σωτήριος Δ. 
2020Genetic diversity in V. vinifera and its impact on hosted microbiotaΑουάντ, Μουράντ Χ.
2020Μελέτη και ανάπτυξη ηλεκτρονικών συστημάτων ιχνηλασιμότητας για την εγγύηση της αυθεντικότητας ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντωνΠαππά, Ιωάννα Χ.
2020Εφαρμογή γεωργίας ακριβείας σε καλλιέργεια επιτραπέζιων σταφυλιώνΑναστασίου, Ευάγγελος Κ.
2020Αξιολόγηση της ποιότητα, ασφάλειας και αυθεντικότητας του κρέατος με ταχείες μεταβολομικές μεθόδουςΠαυλίδης, Δημήτριος Ε.
2020Μελέτη καινοτόμου συστήματος κάλυψης θερμοκηπίου για τη δημιουργία βέλτιστων συνθηκών εσωτερικής θερμοκρασίαςΦιρφιρής, Βασίλειος Κ.