Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Ίδρυμα" : Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πηγαίνετε στο:
0-9  |   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   |   Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
ή εισάγετε λίγα αρχικά γράμματα: 
 
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2013Renewable energy autonomous polygeneration smartgrids optimized with soft computing techniquesΚυριακαράκος, Γεώργιος Δ.
2023Risk assessment of dietary nitrite and nitrate intakes in a representative sample of the Greek population and associations with health markersΚοτοπούλου, Σωτηρία Ν.
2016The role of inter-strain interactions on the growth, virulence and detection of Listeria monocytogenesΖιλελίδου, Ευαγγελία Α.
2021Seismic hazard assessment and development of earthquake catastrophe model based on geological data and tectonic geomorphologyΔεληγιαννάκης, Γεώργιος Δ.
2014Socio-economic and lifestyle determinants of childhood obesity in GreeceΠαπουτσή, Γεωργία Σ. 
2021Study of confectionery industry waste valorization for microbial oil production via fermentation using oleaginous yeastsΤσάκωνα, Σοφία Χ.
2021Study of succinic acid production via fermentation using the organic fraction of municipal solid waste and process development using a novel electrochemical bioreactorΣτυλιανού, Ελένη Α.
2019Study of the biotechnological production of 2,3-butanediol during growth of selected bacterial strains on sugar-based renewable substratesΠαλαιογεώργου, Αναστασία-Μαρίνα Π.
2016Study on biofilm-related microorganisms implicated in table olive fermentationΓρούντα, Αθηνά Β.
2019Study on the effect of physical, chemical and biotic factors on growth and ochratoxin A production of black aspergilli isolated from greek vineyardsΚογκάκη, Ευσταθία Α.
2022Understanding producers choices: integrate social psychology and economic rationality into environmental friendly optionsΔιακουλάκης, Γεώργιος Ν.
2017Valorisation of industrial waste and by-product streams for the extraction of phenolic compounds and the development of bioprocesses for the production and purification of succinic acidΑλεξανδρή, Μαρία Δ.
2018Valorisation of renewable resources produced by sugarcane mills and oilseed processing industries via microbial and enzymatic processes for the production of fumaric acid, wax esters, biolubricants and oleogelsΠαπαδάκη, Αικατερίνη Κ.
2019Vitamin D intake and status in a representative sample of Greek adults: the hellenic national nutrition and health surveyΔημακόπουλος, Ιωάννης Γ.
2023Water quality assessment in Greek lakes by using remote sensing and statistical modellingΜαρκογιάννη, Βασιλική Β.
2020Whole genome sequencing and characterization of the lactic acid bacteria Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis: physiological, evolutionary and technological implicationsΑλεξανδράκη, Σταυρούλα Π.
2018Whole genome sequencing of the lactic acid bacteria lactobacillus zymae, lactobacillus acidipiscis and lactobacillus rennini: physiological, evolutionary and technological implicationsΚάζου, Μαρία Α.
2023Yield prediction in processing tomato crop, through precision agriculture practicesΔάρρα, Νικολέτα Κ.
2009Αγροτικές υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης προσβάσιμες από διαφορετικά μέσα επικοινωνίαςΝταλιάνη, Μαρία Σ.
2000Αγροτική ανάπτυξη σε παραμεθόριες περιοχές: αξιοποίηση φυσικών πόρων και ανθρώπινου δυναμικούΚαρανικόλας, Παύλος Ι.