Browse by "Discipline" : Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Jump to:
0-9  |   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   |   Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters: 
 
Sort by:
In order:
Results/Page
DateTitleAuthorFull Text
2025Συγκριτική μελέτη της παστερίωσης σε ζωικά απόβλητα και υπολείμματα τροφίμων στην αναερόβια χώνευση, με στόχο την αξιολόγηση της απόδοσης βιοαερίου και την τεκμηρίωση της εξυγίανσηςMichailidou, Ioanna D.
2014Συγκριτική μελέτη της χλωρίδας και της χημικής σύστασης της βοσκήσιμης ύλης των υπαλπικών λιβαδιών των βουνών Κερκίνη και Τζένα με διαφορετικό γεωλογικό υπόβαθροMpokos, Panagiotis I.
1989Συμβολή στη διερεύνηση των παραγόντων που επηρεάζουν το ύψος της παραγωγής και την αποδοτικότητα της εντατικής εκτροφής της πέστροφας Salmo...Βουτσινός, Γεώργιος
1986ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣApostolopoulos, Constantinos D.
2004Συμβολή στη μελέτη της πλασμίνης του πρόβειου γάλακτοςΑγγελόπουλος, Πέτρος Δ.
1981Συμβολή στη μελέτη της τεχνολογίας παρασκευής του τύρου "μανούρι" με τον παραδοσιακό τρόπο και τη χρησιμοποίηση της υπερδιηθήσεωςKandarakis, Ioannis G.
1992Συμβολή στον προσδιορισμό και χαρακτηρισμό των υποδοχέων της ωκυτοκίνης στην αδενοϋπόφυση επίμυος και μελέτη της φυσιολογικής τους σημα...Chadio, Stella E.
2017Συμπεριφορά βόσκησης αιγών, θρεπτική αξία βοσκήσιμης ύλης και ποιότητα γάλακτοςManousidis, Theodoros G.
1986ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΗΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣΜιχελάκης, Νικόλαος
2004Συνδυασμένη επίδραση του σώματος των δεξαμενών και του εμπλουτισμού της τροφής με λιπαρά οξέα σε αναπτυσσόμενα άτομα κυπρίνου, Cyprinus carpio, λαβρακίου, Dicentrarchus labrax και τσιπούρας, Sparus aurataΦλέρης, Γεώργιος Α.
1986ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ (DACUS OLEAE) ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΝΤσεκούρας, Αναστάσιος
2023Ταξινόμηση σφάγιων και ποιότητα κρέατος ελληνικών χοίρων συναρτήσει γονοτύπου, διατροφής και γεωγραφικής περιοχήςSchoina, Vasiliki C.
2024Υιοθέτηση και διάχυση καινοτομίας σε συνεταιριστικές γαλακτοβιομηχανίεςCharalampidou, Athina K. 
2023Υφιστάμενη κατάσταση και στρατηγικές ανάπτυξης του κλάδου της εκτροφής γουνοφόρων ζώων στην Περιφέρεια Δυτικής ΜακεδονίαςSemos, Nikolaos A.
2021Φυσιογνωμία ζωοτεχνικής και οικονομικής διαχείρισης κρεοπαραγωγού πτηνοτροφίας στην Περιφέρεια ΗπείρουChatzizisis, Lambros I.
2010Φυτοκοινωνιολογική έρευνα στο εθνικό δασικό πάρκο του όρους Τρόοδος της ΚύπρουΣωτηρίου, Αλέξανδρος Ρ.
2025Φωνητική επικοινωνία, ιεραρχία και κοινωνική δομή στα πρόβαταPapadaki, Kallirroi E.
1986ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΝΤΟΓΕΝΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥΣBouranis, Demetrios L.
2008Χλωρίδα και βλάστηση των λιβαδικών οικοσυστημάτων του όρους Βαρνούντα και εποχική μεταβολή της θρεπτικής αξίας της βοσκήσιμης ύληςMountousis, Ioannis A.
2003Ωκεανογραφική & βιολογική μελέτη της παραγωγής ιχθυοπλαγκτού της σαρδέλας, Sardina pilchardus, (Walbaum, 1792) στην παράκτια κεντρική ΕλλάδαGanias, Konstantinos T.