Συμβολή στη μελέτη της τεχνολογίας παρασκευής του τύρου "μανούρι" με τον παραδοσιακό τρόπο και τη χρησιμοποίηση της υπερδιηθήσεως
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/11875
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/11875
Συγγραφέας
Κανδαράκης, Ιωάννης
Ημερομηνία
1981
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Λέξεις-κλειδιά
Τυρί; Μανούρι; Υπερδιήθηση τυρογάλακτος
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
119 σελ. : πίνακες