Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Πηγαίνετε στο:
0-9  |   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   |   Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
ή εισάγετε λίγα αρχικά γράμματα: 
 
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
1991Συγκριτική ιστομετρική μελέτη λεμφαγγείων ωοθηκών ενηλίκων χοίρων σε σχέση με τις εποχές χειμώνα - θέρος και συγκριτική ενδοκρινική μελέ...Ξυλούρη-Φραγκιαδάκη, Ευτυχία
2023Συγκριτική και κριτική ανάλυση στοιχείων επιθεωρήσεων ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων πραγματοποιούμενων σε βιομηχανίες τροφίμων της Ελλάδας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών ΑμερικήςΚοτσανόπουλος, Κωνσταντίνος Β.
2008Συγκριτική μελέτη παραγωγής συζευγμένου λινελαϊκού οξέος (CLA) μεταξύ προβατίνων και αιγώνΤσιπλάκου, Ελένη Δ.
2014Συγκριτική μελέτη της χλωρίδας και της χημικής σύστασης της βοσκήσιμης ύλης των υπαλπικών λιβαδιών των βουνών Κερκίνη και Τζένα με διαφορετικό γεωλογικό υπόβαθροΜπόκος, Παναγιώτης Ι.
1989Συμβολή στη διερεύνηση των παραγόντων που επηρεάζουν το ύψος της παραγωγής και την αποδοτικότητα της εντατικής εκτροφής της πέστροφας Salmo...Βουτσινός, Γεώργιος
1986ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣΑποστολόπουλος, Κωνσταντίνος
2004Συμβολή στη μελέτη της πλασμίνης του πρόβειου γάλακτοςΑγγελόπουλος, Πέτρος Δ.
1981Συμβολή στη μελέτη της τεχνολογίας παρασκευής του τύρου "μανούρι" με τον παραδοσιακό τρόπο και τη χρησιμοποίηση της υπερδιηθήσεωςΚανδαράκης, Ιωάννης
1992Συμβολή στον προσδιορισμό και χαρακτηρισμό των υποδοχέων της ωκυτοκίνης στην αδενοϋπόφυση επίμυος και μελέτη της φυσιολογικής τους σημα...Χαδιω-Μάντζαρη, Στέλλα
2017Συμπεριφορά βόσκησης αιγών, θρεπτική αξία βοσκήσιμης ύλης και ποιότητα γάλακτοςΜανουσίδης, Θεόδωρος Γ.
1986ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΗΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣΜιχελάκης, Νικόλαος
2004Συνδυασμένη επίδραση του σώματος των δεξαμενών και του εμπλουτισμού της τροφής με λιπαρά οξέα σε αναπτυσσόμενα άτομα κυπρίνου, Cyprinus carpio, λαβρακίου, Dicentrarchus labrax και τσιπούρας, Sparus aurataΦλέρης, Γεώργιος Α.
1986ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ (DACUS OLEAE) ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΝΤσεκούρας, Αναστάσιος
2023Ταξινόμηση σφάγιων και ποιότητα κρέατος ελληνικών χοίρων συναρτήσει γονοτύπου, διατροφής και γεωγραφικής περιοχήςΣχοινά, Βασιλική Χ.
2023Υφιστάμενη κατάσταση και στρατηγικές ανάπτυξης του κλάδου της εκτροφής γουνοφόρων ζώων στην Περιφέρεια Δυτικής ΜακεδονίαςΣέμος, Νικόλαος Α.
2021Φυσιογνωμία ζωοτεχνικής και οικονομικής διαχείρισης κρεοπαραγωγού πτηνοτροφίας στην Περιφέρεια ΗπείρουΧατζηζήσης, Λάμπρος Ι.
2010Φυτοκοινωνιολογική έρευνα στο εθνικό δασικό πάρκο του όρους Τρόοδος της ΚύπρουΣωτηρίου, Αλέξανδρος Ρ.
1986ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΝΤΟΓΕΝΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥΣΜπουράνης, Δημήτριος Λ.
2008Χλωρίδα και βλάστηση των λιβαδικών οικοσυστημάτων του όρους Βαρνούντα και εποχική μεταβολή της θρεπτικής αξίας της βοσκήσιμης ύληςΜουντούσης, Ιωάννης Α.
2003Ωκεανογραφική & βιολογική μελέτη της παραγωγής ιχθυοπλαγκτού της σαρδέλας, Sardina pilchardus, (Walbaum, 1792) στην παράκτια κεντρική ΕλλάδαΓκάνιας, Κωνσταντίνος Θ.