Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Πηγαίνετε στο:
0-9  |   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   |   Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
ή εισάγετε λίγα αρχικά γράμματα: 
 
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2008Επίδραση των πεπτιδίων του γάλακτος στο ανοσολογικό σύστημα του χοίρουΧρονοπούλου, Ρουμπίνη Π.
2000Επίδραση των συνθηκών εκτροφής στην ανάπτυξη και κατανάλωση τροφής της τσιπούρας (Sparus aurata) κατά τα πρώτα αναπτυξιακά στάδια: μαθηματικές προσομοιώσειςΠαπανδρουλάκης, Νικόλαος
2015Επιζωοτιολογική μελέτη και πρόληψη των σημαντικότερων βακτηριακών και ιογενών νοσημάτων των εκτρεφόμενων μεσογειακών ιχθυών της ΕλλάδαςΜπέλλος, Γεώργιος
2004Επίπεδα συγκέντρωσης της λεπτίνης στο αίμα προβάτων σε διάφορα στάδια παραγωγήςΑρβανιτάκης, Ιωάννης Γ.
2011Επιπτώσεις του χρόνου αντικατάστασης των κηρηθρών στην ανάπτυξη, υγιεινή και παραγωγικότητα των μελισσών του είδους Apis mellifera L.Γκόρας, Γεώργιος Χ.
2010Εποχική και καθ' ύψος διακύμανση της χημικής σύστασης και της θρεπτικής αξίας βοσκήσιμης ύλης λιβαδιών της Ηπείρου και απεικόνισή της σε γεωγραφικό σύστημα πληροφοριώνΡούκος, Χρήστος Ν.
1986ΕΡΕΥΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΜΙΑ " ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ " ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΑΥΡΩΠΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣΚοντογεωργάκος, Δημήτριος Γ.
2012Εφαρμογές στατιστικών μοντέλων σε δεδομένα γαλακτοπαραγωγής κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεωνΚαραγγελή, Μαρία Κ.
2011Η αξιολόγηση της χρήσης βιοδεικτών στην αναγνωρισιμότητα των ζωικών προϊόντων: η χρήση των τερπενίων στο γάλα και τα προϊόντα τουΠουλοπούλου, Ιωάννα Π.
2011Η εκτίμηση της θρεπτικής αξίας του κτηνοτροφικού ρεβυθιού και η χρήση του στα σιτηρέσια ορνιθίων κρεοπαραγωγής & ορνίθων αυγοπαραγωγήςΓκαρσέν, Αθανάσιος Γ.
2000Η εξέλιξη του σωματικού βάρους και των επιμέρους τεμαχίων του σφαγίου, δύο υβριδίων κρεοπαραγωγών ορνιθίων, από την εκκόλαψη εώς την ενηλικίωση: [υπό] Μιχαήλ ΓκολιομύτηΓκολιομύτης, Μιχαήλ Γ.
2022Η Επίδραση της Camelina sativa και της Spirulina στο ανοσοποιητικό σύστημα, στο μικροβίωμα της μεγάλης κοιλίας και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προβατινώνΧριστοδούλου, Χρήστος Β.
2015Η επίδραση της διατροφής σε παραμέτρους της οικολογίας του πεπτικού συστήματος των πτηνώνΤσιρτσίκος, Παναγιώτης Γ.
2015Η επίδραση της ενσωμάτωσης του αρωματικού φυτού Salvia officinalis L. στο σιτηρέσιο των αυγοπαραγωγών ορνίθων βιολογικής εκτροφής, στις αποδόσεις τους και στην ποιότητα των παραγόμενων αυγώνΓαλαμάτης, Δημήτριος Ι.
2006Η επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με αιθέρια έλαια στη διατροφική συμπεριφορά και τα χαρακτηριστικά των παραγόμενων προϊόντων προβατίνων και αμνώνΣιμιτζής, Παναγιώτης Ε.
1989ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΗΒΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΙΣΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΜΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΚΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣΜπιζέλης, Ιωσήφ
2012Η ποιότητα των τροφίμων όπως γίνεται αντιληπτή από τους καταναλωτές χοίρειου κρέατοςΠαπαναγιώτου, Πανωραία Ε.
2021Η συμβολή της Μεσογειακής χλωρίδας στην προστασία των μικρών μηρυκαστικών έναντι των γαστρεντερικών παρασίτωνΣαράτση, Αικατερίνη Α.
1996Η υδρόλυση των πρωτεϊνών κατά την ωρίμανση του κασερίου και η εμφάνιση πικρής γεύσηςΜοάτσου, Γκόλφω
2006Η φυσιολογία του Streptococcus macedonicus σε συνθήκες στρεςΠαπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Θ.