Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2008 | Επίδραση των πεπτιδίων του γάλακτος στο ανοσολογικό σύστημα του χοίρου | Χρονοπούλου, Ρουμπίνη Π. | |
2000 | Επίδραση των συνθηκών εκτροφής στην ανάπτυξη και κατανάλωση τροφής της τσιπούρας (Sparus aurata) κατά τα πρώτα αναπτυξιακά στάδια: μαθηματικές προσομοιώσεις | Παπανδρουλάκης, Νικόλαος | |
2015 | Επιζωοτιολογική μελέτη και πρόληψη των σημαντικότερων βακτηριακών και ιογενών νοσημάτων των εκτρεφόμενων μεσογειακών ιχθυών της Ελλάδας | Μπέλλος, Γεώργιος | |
2004 | Επίπεδα συγκέντρωσης της λεπτίνης στο αίμα προβάτων σε διάφορα στάδια παραγωγής | Αρβανιτάκης, Ιωάννης Γ. | |
2011 | Επιπτώσεις του χρόνου αντικατάστασης των κηρηθρών στην ανάπτυξη, υγιεινή και παραγωγικότητα των μελισσών του είδους Apis mellifera L. | Γκόρας, Γεώργιος Χ. | |
2010 | Εποχική και καθ' ύψος διακύμανση της χημικής σύστασης και της θρεπτικής αξίας βοσκήσιμης ύλης λιβαδιών της Ηπείρου και απεικόνισή της σε γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών | Ρούκος, Χρήστος Ν. | |
1986 | ΕΡΕΥΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΜΙΑ " ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ " ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΑΥΡΩΠΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | Κοντογεωργάκος, Δημήτριος Γ. | |
2012 | Εφαρμογές στατιστικών μοντέλων σε δεδομένα γαλακτοπαραγωγής κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων | Καραγγελή, Μαρία Κ. | |
2011 | Η αξιολόγηση της χρήσης βιοδεικτών στην αναγνωρισιμότητα των ζωικών προϊόντων: η χρήση των τερπενίων στο γάλα και τα προϊόντα του | Πουλοπούλου, Ιωάννα Π. | |
2011 | Η εκτίμηση της θρεπτικής αξίας του κτηνοτροφικού ρεβυθιού και η χρήση του στα σιτηρέσια ορνιθίων κρεοπαραγωγής & ορνίθων αυγοπαραγωγής | Γκαρσέν, Αθανάσιος Γ. | |
2000 | Η εξέλιξη του σωματικού βάρους και των επιμέρους τεμαχίων του σφαγίου, δύο υβριδίων κρεοπαραγωγών ορνιθίων, από την εκκόλαψη εώς την ενηλικίωση: [υπό] Μιχαήλ Γκολιομύτη | Γκολιομύτης, Μιχαήλ Γ. | |
2022 | Η Επίδραση της Camelina sativa και της Spirulina στο ανοσοποιητικό σύστημα, στο μικροβίωμα της μεγάλης κοιλίας και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προβατινών | Χριστοδούλου, Χρήστος Β. | |
2015 | Η επίδραση της διατροφής σε παραμέτρους της οικολογίας του πεπτικού συστήματος των πτηνών | Τσιρτσίκος, Παναγιώτης Γ. | |
2015 | Η επίδραση της ενσωμάτωσης του αρωματικού φυτού Salvia officinalis L. στο σιτηρέσιο των αυγοπαραγωγών ορνίθων βιολογικής εκτροφής, στις αποδόσεις τους και στην ποιότητα των παραγόμενων αυγών | Γαλαμάτης, Δημήτριος Ι. | |
2006 | Η επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με αιθέρια έλαια στη διατροφική συμπεριφορά και τα χαρακτηριστικά των παραγόμενων προϊόντων προβατίνων και αμνών | Σιμιτζής, Παναγιώτης Ε. | |
1989 | ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΗΒΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΙΣΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΜΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΚΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ | Μπιζέλης, Ιωσήφ | |
2012 | Η ποιότητα των τροφίμων όπως γίνεται αντιληπτή από τους καταναλωτές χοίρειου κρέατος | Παπαναγιώτου, Πανωραία Ε. | |
2021 | Η συμβολή της Μεσογειακής χλωρίδας στην προστασία των μικρών μηρυκαστικών έναντι των γαστρεντερικών παρασίτων | Σαράτση, Αικατερίνη Α. | |
1996 | Η υδρόλυση των πρωτεϊνών κατά την ωρίμανση του κασερίου και η εμφάνιση πικρής γεύσης | Μοάτσου, Γκόλφω | |
2006 | Η φυσιολογία του Streptococcus macedonicus σε συνθήκες στρες | Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Θ. | |