Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
Πηγαίνετε στο:
0-9  |   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   |   Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
ή εισάγετε λίγα αρχικά γράμματα: 
 
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2010Low-grade heat conversion into power using small scale organic rankine cyclesTchanche, Bertrand F.
2022Mapping Greek “quality cheeses”, compliance to labelling legislation and nutritional profile in relation to Greek population’s dietΚατσούρη, Ευαγγελία Α.
2012Modelling spore germination and mycelium growth kinetics of fungi in yogurt-type environmentΓουγουλή, Μαρία Δ.
2022Molecular characterization of pesticide resistance in Bemisia tabaci and Tetranychus urticae and the development of diagnosticsΠαπαποστόλου, Κυριακή - Μαρία Ι.
2018Monitoring of ochratoxin A production of aspergillus carbonarius isolates from greek grapes through gene expression studies under different ecophysiological factorsΛάππα, Ιλιάδα Κ.
2019Monitoring wine maturation with alternative chemical analytical methods: prospects and challengesΜπασαλέκου, Μαριάνθη Γ.
2014Non-thermal technologies for the disinfection of food and risk assessment for public healthΜπίρμπα, Αγγελική Α.
2019Optimization of resources for agriculture and agri-food processesΡοδιάς, Ευθύμιος Χ.
2023Optimizing inputs' use efficiency in agriculture: operational, energy and environmental dimensionsΚυργιάκος, Λεωνίδας-Σωτήριος Γ.
2022Oryzaephilus surinamensis (L.) (Coleoptera: Silvanidae): μελέτη βιολογικών παραμέτρων και του ανταγωνισμού του με άλλα πρωτεύοντα και δευτερεύοντα είδη εντόμων των αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων και τροφίμωνΝίκα, Εριφίλη Π.
2020Rapid methods for assessing of microbiological quality and detection of adulteration in animal origin food commodities using spectroscopy-based sensors coupled with machine learning methodologiesΦέγγου, Λεμονιά-Χριστίνα Σ.
2018Recovery of antioxidant polyphenols from olive leaves (Olea europaea spp.) using a novel deep eutectic solvent made of bioorganic moleculesΑθανασιάδης, Βασίλειος Χ.
2013Renewable energy autonomous polygeneration smartgrids optimized with soft computing techniquesΚυριακαράκος, Γεώργιος Δ.
2013Structure and functionality of chitin nanocrystal dispersionsΤζουμάκη, Μαρία Β.
2021Study of confectionery industry waste valorization for microbial oil production via fermentation using oleaginous yeastsΤσάκωνα, Σοφία Χ.
2012Study of the strain variability of the behavior of Salmonella entericaΛιανού, Αλεξάνδρα Σ.
2016Study on biofilm-related microorganisms implicated in table olive fermentationΓρούντα, Αθηνά Β.
2019Study on the biology and chemical ecology of Culex pipiens form "molestus" (Diptera: Culicidae)Σπανούδης, Χρήστος Γ.
2021Valorization of agri-food industry by-products through polyphenols applications in fruit processingΒαρδάκας, Αλέξιος Θ.
1987Vergleichende studie uber die ausbildungs- und beratungsstrukturen fur die landliche bevolkerung am beispiel Griechenlands und Hessens (BRD)Παπαδάκη-Κλαυδιανού, Αφροδίτη