Μελέτη των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών τελεμέ από διάφορα είδη γάλακτος και οξυγαλακτικές καλλιέργειες

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/22011
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/22011
ND
22011
Εναλλακτικός τίτλος
Study of the physicochemical characteristies of teleme cheese made from different types of milk and lactic acid cultures
Συγγραφέας
Παππά, Ελένη (Πατρώνυμο: Χριστόφορος)
Ημερομηνία
2003
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Εξεταστική επιτροπή
Κανδαράκης Ιωάννης
Ανυφαντάκης Εμμανουήλ
Ζερφυρίδης Γρηγόριος
Καμιναρίδης Στυλιανός
Καλαντζόπουλος Γεώργιος
Αληχανίδης Ευστάθιος
Τσακαλίδου Ευθυμία
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και ΚτηνιατρικήΕπιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Λέξεις-κλειδιά
Τελεμές; Πρωτεόλυση; Οξυγαλακτικές καλλιέργειες; Ωρίμανση; Πεπτίδια; Αποικοδόμηση κατά Edman
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
246 σ., εικ., ευρ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στους συνδεδεμένους στο σύστημα χρήστες οι οποίοι έχουν αλληλεπιδράσει με τη διδακτορική διατριβή. Ως επί το πλείστον, αφορά τις μεταφορτώσεις.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)