Μοντελοποίηση διεργασιών ψύξης και κατάψυξης τροφίμων
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/16666
Εναλλακτικός τίτλος
Simulation of food cooling and freezing processes
Συγγραφέας
Λάτσα, Μαρίνα Πέτρος
Ημερομηνία
2002
Ίδρυμα
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ)
Εξεταστική επιτροπή
Ασημακόπουλος Διονύσιος
Μαρκάτος Νικόλαος
Μαρούλης Ζαχαρίας
Μαρίνος-Κουρής Δημήτριος
Μπουντουβής Ανδρέας
Τάσιος Δημήτριος
Φουντή Μαρία
Επιστημονικό πεδίο
Μηχανική & Τεχνολογία
Επιστήμες Χημικού Μηχανικού
Λέξεις-κλειδιά
Κατάψυξη; Ποιότητα τροφίμων; Διφασικά μοντέλα; Αλλαγή φάσης; Αφυδάτωση; Κρυστάλλωση
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
225 σ., εικ.