Μελέτη υποκατάστασης λιπαρών ουσιών και σακχαρόζης σε προϊόντα αρτοποιίας: μπισκότα
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/16589
Εναλλακτικός τίτλος
Study of the effect of fat and sucrose replacement on bakery products: cookies
Συγγραφέας
Ζούλιας, Εμμανουήλ Ιωάννης
Ημερομηνία
2002
Ίδρυμα
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Ωραιοπούλου Βασιλική
Μακρής Βασίλειος
Τζιά Κωνσταντίνα
Κολίσης Φραγκίσκος
Κούκιος Εμμανουήλ
Μαρούλης Ζαχαρίας
Στοφόρος Νικόλαος
Επιστημονικό πεδίο
Μηχανική & Τεχνολογία
Επιστήμες Χημικού Μηχανικού
Λέξεις-κλειδιά
Μιμητές λιπαρών; Εναλλακτικά γλυκαντικά; Μπισκότα; Ρεολογικά χαρακτηριστικά; Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
185 σ., εικ.