Μελέτη της επίδρασης αιθερίων ελαίων σε αλλοιογόνους και παθογόνους μικροοργανισμούς των τροφίμων
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/12908
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/12908
Συγγραφέας
Σκανδάμης, Παναγιώτης
Ημερομηνία
2001
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Νυχάς Γεώργιος-Ιωάννης
Καλαντζόπουλος Γεώργιος
Κωμαΐτης Μιχαήλ
Τσακαλίδου Ευθυμία
Πολυσίου Μόσχος
Κοτζεκίδου Παρθένα
Μεταξόπουλος Ιωάννης
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Γεωργική Βιοτεχνολογία
Λέξεις-κλειδιά
Αιθέρια έλαια; Αντιμικροβιακή δράση; Μηχανισμός δράσης; Αλλοίωση κρέατος; Παθογόνοι οργανισμοί; Δείκτες ποιότητας; Πρόβλεψη θανάτωσης; Οργανοληπτική ανάλυση; Τρόφιμα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
xxv, 273 σελ. : εικ., πίνακες