Ποιοτική αξιολόγηση και μεταποίηση της σάρκας της τσιπούρας (Sparus aurata L.)
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/14758
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/14758
Εναλλακτικός τίτλος
Quality assessment and transformation of gilthead sea bream (Sparus aurata L.) flesh
Συγγραφέας
Βασιλειάδου, Σοφία Πέτρος
Ημερομηνία
2002
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Κτηνιατρικής. Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωϊκής Προελεύσεως. Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωϊκής Προελεύσεως
Εξεταστική επιτροπή
Ψωμάς Ιωάννης
Φώτης Γεώργιος
Κοΐδης Παύλος
Μπλούκας Ιωάννης
Αμβροσιάδης Ιωάννης
Μπάτζιος Χρήστος
Μπότσογλου Νικόλαος
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Κτηνιατρική
Λέξεις-κλειδιά
Τσιπούρα; Βαθμός νωπότητας; Ποιοτική αξιολόγηση; Συσκευασία σε κενό; Συντήρηση; Διατηρησιμότητα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
213 σ., εικ.