Επίδραση του λίπους στην πεπτικότητα του σιτηρεσίου και την παραγωγή των προβατίνων

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/11844
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/11844
ND
11844
Εναλλακτικός τίτλος
The effect of dietary fat on sheep diet digestibility and on lactating ewes performance
Συγγραφέας
Γούλας, Χρήστος
Ημερομηνία
2000
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής. Εργαστήριο Διατροφής Ζώων
Εξεταστική επιτροπή
Παπαδόπουλος Γεώργιος
Στοφόρος Ευθύμιος
Ζέρβας Γεώργιος
Παπουτσόγλου Σωφρόνιος
Ρογδάκης Εμμανουήλ
Νοικοκύρης Παναγιώτης
Φεγγερός Κωνσταντίνος
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Λέξεις-κλειδιά
Λίπος; Μεθειονίνη; Προβατίνες; Πρόβατα; Ενεργειακό ισοζύγιο προβατίνων; Πεπτικότητα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
130 σελ. : πίνακες
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στους συνδεδεμένους στο σύστημα χρήστες οι οποίοι έχουν αλληλεπιδράσει με τη διδακτορική διατριβή. Ως επί το πλείστον, αφορά τις μεταφορτώσεις.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)