Επίδραση του λίπους στην πεπτικότητα του σιτηρεσίου και την παραγωγή των προβατίνων
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/11844
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/11844
Εναλλακτικός τίτλος
The effect of dietary fat on sheep diet digestibility and on lactating ewes performance
Συγγραφέας
Γούλας, Χρήστος
Ημερομηνία
2000
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής. Εργαστήριο Διατροφής Ζώων
Εξεταστική επιτροπή
Παπαδόπουλος Γεώργιος
Στοφόρος Ευθύμιος
Ζέρβας Γεώργιος
Παπουτσόγλου Σωφρόνιος
Ρογδάκης Εμμανουήλ
Νοικοκύρης Παναγιώτης
Φεγγερός Κωνσταντίνος
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Επιστήμες Ζωικής Παραγωγής
Λέξεις-κλειδιά
Λίπος; Μεθειονίνη; Προβατίνες; Πρόβατα; Ενεργειακό ισοζύγιο προβατίνων; Πεπτικότητα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
130 σελ. : πίνακες