Επίδραση διαφόρων επιπέδων βαμβακόσπορου στην πεπτικότητα, ζυμωτικότητα και θρεπτική αξία σιτηρέσιων προβάτων
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/11473
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/11473
Εναλλακτικός τίτλος
The effect of different levels of whole cottonseed on the digestibility, fermentability and nutritional value of sheep diets
Συγγραφέας
Νήτας, Δημοσθένης
Ημερομηνία
1996
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας. Τομέας Ζωικής Παραγωγής. Εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψεως και Εφαρμοσμένης Διατροφής των Αγροτικών Ζώων
Εξεταστική επιτροπή
Καραλάζος Απόστολος
Λιαμάδης Δημήτριος
Μπάλιος Ιωάννης
Αληφακιώτης Θωμάς
Χατζημηνάογλου Ιωάννης
Ντότας Δημήτριος
Κουφίδης Δημήτριος
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Επιστήμες Ζωικής Παραγωγής
Λέξεις-κλειδιά
Βαμβακόσποροι; Πεπτικότητα; Ζυμωτικότητα; Θρεπτική αξία; Σιτηρέσια πρόβατα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
205 σελ. : εικ., πίνακες