Επίδραση διαφόρων επιπέδων βαμβακόσπορου στην πεπτικότητα, ζυμωτικότητα και θρεπτική αξία σιτηρέσιων προβάτων
DOI
10.12681/eadd/11473
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/11473
ND
11473
Εναλλακτικός τίτλος
The effect of different levels of whole cottonseed on the digestibility, fermentability and nutritional value of sheep diets
Συγγραφέας
Νήτας, Δημοσθένης
Ημερομηνία
1996
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας. Τομέας Ζωικής Παραγωγής. Εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψεως και Εφαρμοσμένης Διατροφής των Αγροτικών Ζώων
Εξεταστική επιτροπή
Καραλάζος Απόστολος
Λιαμάδης Δημήτριος
Μπάλιος Ιωάννης
Αληφακιώτης Θωμάς
Χατζημηνάογλου Ιωάννης
Ντότας Δημήτριος
Κουφίδης Δημήτριος
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Λέξεις-κλειδιά
Βαμβακόσποροι; Πεπτικότητα; Ζυμωτικότητα; Θρεπτική αξία; Σιτηρέσια πρόβατα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
205 σελ. : εικ., πίνακες
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)