Πτητικές ενώσεις της ποικιλίας σταφυλών ξινόμαυρο (Νάουσας): ταυτοποίηση, ποσοτικός προσδιορισμός και παράγοντες που τις επηρεάζουν

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/25607
ND
25607
Εναλλακτικός τίτλος
Volatile compounds of grapes and wines of the V. V. var xinomauro: identification and quantification. The effect of several viticultural practices
Συγγραφέας
Γκουλιώτη-Αμπελά, Άννα του Ιωάννης
Ημερομηνία
2000
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας. Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Σουλής Θεοδόσιος
Κουτίνας Αθανάσιος
Κωμαΐτης Μιχαήλ
Μπόσκου Δημήτριος
Σταύρακας Δημήτριος
Σουφλέρος Ευάγγελος
Μπλέκας Γεώργιος
Επιστημονικό πεδίο
Φυσικές Επιστήμες
Χημεία
Λέξεις-κλειδιά
Ξινόμαυρο; Πτητικές ενώσεις; Αμπελοκομικοί παράγοντες
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
144 σ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)