Εφαρμογή συστήματος υπερηχητικής ταχύτητας στην ομογενοποίηση - παστερίωση - αποστείρωση διφασικών μιγμάτων τροφίμων

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/25375
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/25375
ND
25375
Εναλλακτικός τίτλος
Homogenization - pasteurization - sterilization of biphase food mixtures by using ultrasonic velocity ejectors
Συγγραφέας
Αδαμόπουλος, Κωνσταντίνος του Γεώργιος
Ημερομηνία
1998
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Πολυτεχνική. Τμήμα Χημικών Μηχανικών. Εργαστήριο Τεχνολογίας Βιομηχανιών Τροφίμων και Αγροτικών Βιομηχανιών
Εξεταστική επιτροπή
Πετροπάκης Ηρακλής
Παπαγεωργίου Βασίλειος
Σακελλαρόπουλος Γεώργιος
Μπόσκου Δημήτριος
Καράμπελας Αναστάσιος
Σταπουντζής Ερρίκος
Καστρινάκης Ελευθέριος
Επιστημονικό πεδίο
Επιστήμες Μηχανικού και ΤεχνολογίαΕπιστήμη Χημικού Μηχανικού
Λέξεις-κλειδιά
Ομογενοποίηση; Παστερίωση; Αποστείρωση; Διφασικά μίγματα τροφίμων; Υπερηχητική ταχύτητα; Συγκλίνον - αποκλίνον ακροφύσιον; Επιλύτης fluent-uns; Διάσπαση - διασπορά λιποσφαιριδίων; Ροϊκό πεδίο
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
298 σ., εικ., ευρ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)