Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/21653
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/21653
ND
21653
Εναλλακτικός τίτλος
Biotechnological production and study of the lipids of the zygomycete Cunninghamella echinulata cultivated on the by-products of the tomato industry
Συγγραφέας
Φάκας, Στυλιανός (Πατρώνυμο: Θωμάς)
Ημερομηνία
2007
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Γαλιώτου Μαρία
Κωμαΐτης Μιχαήλ
Αγγελής Γεώργιος
Ρούκας Τριαντάφυλλος
Κολίσης Φραγκίσκος
Κέκος Δημήτρης
Παπανικολάου Σεραφείμ
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και ΚτηνιατρικήΓεωπονική Βιοτεχνολογία
Λέξεις-κλειδιά
Βιοτεχνολογία; Αξιοποίηση γεωργο-βιομηχανικών παραπροϊόντων; Παραπροϊόντα τομάτας; Βιομηχανική γλυκερόλη; Μικροβιακά λιπίδια; Γ-λινολενικό οξύ
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
140 σ., εικ.