Βιολογική αντιμετώπιση των ωχρατοξικογόνων μυκήτων Aspergillus niger και Aspergillus carbonarius στα σταφύλια με επιφυτικές ζύμες
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/17229
Εναλλακτικός τίτλος
Biological control of the ochratoxicogenic fungi Aspergillus niger and Asperigillus carbonarius on grapes by epiphytic yeasts
Συγγραφέας
Δημακοπούλου-Κοντοσταύλου, Μυρτώ-Αλεξάνδρα
Ημερομηνία
2009
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Εξεταστική επιτροπή
Τζάμος Ελευθέριος
Ζιώγας Βασίλειος
Παπλωματάς Επαμεινώνδας
Χρυσάγη-Τοκουζμπαλίδη Μαρία
Μαρκόγλου Αναστάσιος
Αντωνίου Πολύμνια
Τσιτσιγιάννης Δημήτριος
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Γεωργία, Δασοκομία, και Αλιεία
Λέξεις-κλειδιά
Ασθένεια όξινη σήψη; Μύκητες; Μυκοτοξίνη ωχρατοξίνη Α; Χημικές επεμβάσεις; Καλλιέργεια αμπέλου; Επιφυτικοί μικροοργανισμοί; Βιολογική καταπολέμηση; Ζύμες; Ζυμομύκητες; Μυκητοκτόνα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
221 σ., εικ.