Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Περίληψη

Η ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ). ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΕΚΤΕΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΩΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΩΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ. ΠΑΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Περίληψη σε άλλη γλώσσα

CONTENT: IT CONTAINS THE REGULATIONS REGARDING THE EMPLOYEES OF THE STATES AND THE PROBLEMS CAUSED BY THE EMPLOYMENT OF THAT PERSONNEL. AIM: IT TENDS TO EXPOSE THE SPECIFIC LEGAL PROBLEMS CAUSED BY THAT REGULATION. RESULTS: IT IS THE FIRST STUDY ABOUT THESE ITEMS AND GIVES A GLOBAL VIEW OF THE LEGAL STATUS THAT REGULATES THE WORKING RELATIONS OF THE EMPLOYEES OF THE STATE.
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/2041
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/2041
ND
2041
Εναλλακτικός τίτλος
LE CONTRAT DU TRAVAIL DANS LE SECTEUR PUBLIC. LES RELATIONS DU TRAVAIL LES AGENTS NON TITULAIRES DE L'ETAT
Συγγραφέας
ΔΟΥΚΑ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Ημερομηνία
1991
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών. Τμήμα Νομικής
Εξεταστική επιτροπή
ΚΟΥΚΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΖΑΚΟΣ ΑΡΙΣ
ΤΑΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Επιστημονικό πεδίο
Κοινωνικές Επιστήμες
Νομική Επιστήμη - Δίκαιο
Λέξεις-κλειδιά
Δημόσιο; ΔΙΚΑΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; Ιδιωτικό δίκαιο; ΜΙΣΘΩΤΟΣ; ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
320 σ.