Μικροβιολογικά προβλήματα εθνικών (ethnic) τροφίμων
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/17237
Εναλλακτικός τίτλος
Microbiological problems in traditional (ethnic) foods
Συγγραφέας
Mahgoub, Samir
Ημερομηνία
2008
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Νύχας Γ.
Τσακαλίδου Ε.
Δροσινός Ε.
Χαρουτουνιάν Σ.
Πανάγου Ε.
Σκανδάμης Π.
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Γεωργική Βιοτεχνολογία
Λέξεις-κλειδιά
Μικροβιολογικά προβλήματα; Τρόφιμα; Παθογόνα; Ασφάλεια; Έθνικ
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
310 σ., εικ.