Βιοτεχνολογική αξιοποίηση τυρογάλακτος με τη χρήση της μεικτής καλλιέργειας Kefir: ανάτπυξη της τεχνολογίας σε βιομηχανικής κλίμακας ζυμώσεις
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/14544
Εναλλακτικός τίτλος
Biotechnological utilisation of whey using the mixed culture Kefir: development of the technology in industrial scale fermentations
Συγγραφέας
Αθανασιάδης, Ηλίας Κυριάκος
Ημερομηνία
2003
Ίδρυμα
Πανεπιστήμιο Πατρών. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Εξεταστική επιτροπή
Κουτίνας Αθανάσιος
Μπόσκου Δημήτριος
Κανελλάκη Μαρία
Κοντομηνάς Μιχάλης
Κιοσσέογλου Βασίλειος
Μπλέκας Γεώργιος
Παπαγεωργακοπούλου Νικολέττα
Επιστημονικό πεδίο
Φυσικές Επιστήμες
Χημεία
Λέξεις-κλειδιά
Ζύμωση; Βιοτεχνολογία; Αιθανόλη; Μονοκυτταρική πρωτεϊνη; Ακινητοποιημένα κύτταρα; Κεφίρ; Αλκοολούχα ποτά; Τυρόγαλα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
xv, 279 σ., εικ.