Απομόνωση και μελέτη μικροοργανισμών Ελληνικών παραδοσιακών αλλαντικών ζυμώσεως
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/12458
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/12458
Συγγραφέας
Σαμέλης, Ιωάννης
Ημερομηνία
1993
Ίδρυμα
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών. Εργαστήριο Γεωργικών Βιομηχανιών
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Άλλες Γεωργικές Επιστήμες
Λέξεις-κλειδιά
Αλλαντικά; Αλλαντικά ζυμώσεως; Βακτηριοσίνες; Βακτήρια
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
326 σελ. : εικ., πίνακες