Κατευθυνόμενη ζύμωση του γλεύκους για οινοποίηση με λυοφιλιωμένα ακινητοποιημένα και μη κύτταρα ως αρχική καλλιέργεια (statter culture)
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/12526
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/12526
Εναλλακτικός τίτλος
Directive fermentation of must for wine making with freeze-dried immobilized and not cells as starter culture
Συγγραφέας
Οικονομοπούλου, Ματίνα
Ημερομηνία
2001
Ίδρυμα
Πανεπιστήμιο Πατρών. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Εξεταστική επιτροπή
Κουτίνας Αθανάσιος
Κανελλάκη Μαρία
Σουπιώνη Μαγδαληνή
Κοντομηνάς Μιχάλης
Κωμαϊτης Μιχάλης
Χριστόπουλος Θεόδωρος
Σουλής Θεοδόσιος
Επιστημονικό πεδίο
Φυσικές Επιστήμες
Χημεία
Λέξεις-κλειδιά
Κρασί; Πτητικά παραπροϊόντα; Οινοποίηση; Λυοφυλίωση; Κατευθυνόμενη ζύμωση; Αρχική καλλιέργεια
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
217 σελ. : εικ., πίνακες