Η κρυστάλλωσις του μέλιτος: τα αίτια και η παρεμποδισίς της
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/11703
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/11703
Εναλλακτικός τίτλος
La cristallisation du miel
Συγγραφέας
Κωδούνης, Μιχαήλ
Ημερομηνία
1962
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Λέξεις-κλειδιά
Θυμαρίσιο μέλι; Κρυστάλλωσις; Κρυστάλλωσις μέλιτος; Μέλι; Μελισσοκομία; Μέλισσες; Γεωπονία; Γεωπονική
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
88 σελ. : εικ., πίνακες