Επίδραση της μεθόδου ξήρανσης στις ιδιότητες των αφυδατωμένων προϊόντων
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/11561
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/11561
Εναλλακτικός τίτλος
Effect of drying method on properties of dehydrated products
Συγγραφέας
Κροκίδα, Μαγδαληνή
Ημερομηνία
1999
Ίδρυμα
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Τμήμα Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης. Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων. Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών
Εξεταστική επιτροπή
Παπασπυρίδης Κωνσταντίνος
Ανδρεόπουλος Ανδρέας
Ωραιοπούλου Βασιλική
Φιλιπόπουλος Κωνσταντίνος
Επιστημονικό πεδίο
Μηχανική & Τεχνολογία
Επιστήμες Χημικού Μηχανικού
Λέξεις-κλειδιά
Μέθοδος ξήρανσης; Αφυδατωμένα προϊόντα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
148 σελ. : εικ., πίνακες