Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2019Διερεύνηση της διαιτητικής προσθήκης προβιοτικών η οξινιστών επί σημαντικών βιοδεικτών του εντερικού οικοσυστήματος κρεοπαραγωγών ορνιθίωνΠαλαμίδη, Ίριδα Ν.
2019Διερεύνηση κόστους διατροφής μηρυκαστικών ζώων από ιδιοπαραγόμενες ή/και αγοραζόμενες ζωοτροφές ανάλογα με το παραγωγικό σύστημαΣιαφάκας, Σταύρος Χ.
2019Επίδραση της διατροφής με την προσθήκη φυτογενών συστατικών στο αποτύπωμα φυσιολογικών δεικτών της εντερικής οικολογίας παχυνόμενων ορνιθίωνΠαρασκευάς, Βασίλειος Β.
2018Διερεύνηση φαινοτύπων μικροβιακής αντοχής νωπού γάλακτος από πρόβατα πριν και μετά από θεραπεία με αντιμικροβιακούς παράγοντεςΦώτου, Κωνσταντίνα Γ.
2018Αλληλεπιδράσεις στη γεωργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης: σχέσεις τιμών στις αγορές κρέατος χοιρινών και πουλερικώνΤρέμμα, Ουρανία Α.
2018Μελέτη φυσιογνωμίας ζωοτεχνικής διαχείρισης αγελαδοτροφικών εκμεταλλεύσεων κρεοπαραγωγικής κατεύθυνσης στην Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΓουρδουβέλης, Δημήτριος Ι.
2018Διερεύνηση της περιοδικότητας της αποβολής του mycobacterium avium subspecies paratuberculosis σε πρόβατα με φυσική έκθεση στην παραφυματίωσηΜαταράγκα, Αντωνία Χ.
2018Οι επιδράσεις της εποχικής διακύμανσης σε συνδυασμό με τις διαταραχές υγείας στις αναπαραγωγικές παραμέτρους των εκτρεφόμενων χοίρωνΣκούπα, Ελένη-Παταπία Ι.
2017Συμπεριφορά βόσκησης αιγών, θρεπτική αξία βοσκήσιμης ύλης και ποιότητα γάλακτοςΜανουσίδης, Θεόδωρος Γ.
2017Πεπτικότητα ενέργειας διαθεσιμότητα θρεπτικών ουσιών και αξιοποίηση αλεύρου σπόρων ελαιοκράμβης σε σιτηρέσια χοίρωνΚαργόπουλος, Αναστάσιος Β.
2017Επίδραση αβιοτικών παραγόντων στην διακύμανση της χημικής σύνθεσης των κυρίαρχων φυτών ενός υποαλπικού οικοσυστήματος προστατευόμενης περιοχής, στα διάφορα στάδια ανάπτυξης τους και συσχέτιση αυτών με παραγόμενα τρόφιμαΚουτσούκης, Χαράλαμπος Α.
2016Μελέτη των μικροαρθροπόδων σίτου και ορύζης κατά την καλλιέργεια έως την αποθήκευση, στην ΕλλάδαΧιντζόγλου, Γεώργιος Ι.
2015Investigation of the effect of cadmium, selenium and zinc supplementation in broiler feed on productive and biochemical parametersAl-Waeli, Ali
2015Παραγωγή αλλαντικών ωρίμασης με προβιοτικά, πρεβιοτικά και ελαιόλαδοΜάγρα, Ταξιαρχούλα Ι.
2015Επιζωοτιολογική μελέτη και πρόληψη των σημαντικότερων βακτηριακών και ιογενών νοσημάτων των εκτρεφόμενων μεσογειακών ιχθυών της ΕλλάδαςΜπέλλος, Γεώργιος
2015Genetic structure and diversity of the Lesvos sheep breedΜαστρανεστάσης, Ιωάννης Α.
2015Μελέτη του συστήματος της μετακινούμενης αιγοπροβατοτροφίας στην ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη: μια συστημική προσέγγισηΣιάσιου, Άννα Δ.
2015Προσδιορισμός της ποιότητας και της προέλευσης του πρόβειου γάλακτος μέσω φυτικών ουσιών και βιοδεικτώνΠαπαλουκάς, Λουκάς Λ.
2015The antioxidant effect of dietary micro algae supplementation on milk, blood and rumen of dairy goatsAbdullah, Mahmoud A.
2015Διερεύνηση της γενετικής σύστασης και μοριακή ταυτοποίηση των μυδιών (Mytilus galloprovincialis) της Ανατολικής ΜεσογείουΓιάντσης, Ιωάννης Α.