Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2021Τοξικότητα αμμωνίας σε αναερόβιους αντιδραστήρες συνεχούς ροής: η βιοενίσχυση ως τρόπος αντιμετώπισηςΧρήστου, Μαρία-Λήδα Ε. 
2021Αξιοποίηση των υπολειμμάτων καλλιεργειών για παραγωγή ενέργειαςΝτογκούλης, Παναγιώτης Α.
2021Βιωματική-συμμετοχική μάθηση: η εμπειρία των ομάδων συζήτησης κτηνοτρόφων στην Περιφερειακή Ενότητα ΚαρδίτσαςΖαρόκωστα, Ελένη Κ. 
2021Ανάλυση της πολιτικής χωρικής οργάνωσης στη διαχείριση χρήσεων γης και λοιπών φυσικών πόρων σε προστατευόμενες περιοχές με υπόδειγμα μελέτης την περιοχή πέριξ της λίμνης ΚάρλαςΧατζηπέτρου, Χρυσάφω-Άννα Α. 
2021Λογισμός κόστους στη γαλακτοπαραγωγό βοοτροφία και κοστολόγηση τυπικής μονάδας μεταποίησης γάλακτος αγελάδων με τη μέθοδο της κατά δραστηριότητα κοστολόγησης (Activity-based costing)Κουτουζίδου, Γεωργία Κ.
2021Extracting and assessing plant features spatio-temporally by means of 3D sensing in apple treesΤσούλιας, Νικόλαος Κ.
2020Διερεύνηση της ανάπτυξης, καθώς και ανατομικο-φυσιολογικών παραμέτρων ξηροφυτικών αρωματικών - φαρμακευτικών ειδών της μεσογειακής χλωρίδας, υπό την επίδραση υδατικής καταπόνησης και διαφορετικών ειδών υποστρώματος, σε αστικό φυτοδώμαΤασούλα, Λαμπρινή Σ. 
2020Παραγωγή λειτουργικού ροφήματος χαμηλού αλκοολικού βαθμού μέσω ζύμωσης χυμού ροδιούΚαζάκος, Σταύρος Λ. 
2020Ανάλυση υποπροϊόντων ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας και διερεύνηση της βιοδραστικότητάς τουςΚανδυλιάρη, Αικατερίνη Π.
2020Rapid methods for assessing of microbiological quality and detection of adulteration in animal origin food commodities using spectroscopy-based sensors coupled with machine learning methodologiesΦέγγου, Λεμονιά-Χριστίνα Σ.
2020In vitro probiotic attributes of lactic acid bacteria and their spoilage potential in meat productsΠαυλή, Φωτεινή Γ.
2020Αποδοχή και ενσωμάτωση μεταναστών στον αγροτικό χώρο και αστικό χώρο σε περιόδους οικονομικής αστάθειαςΛίλτση, Πετρούλα Ε.
2020Μελέτη προ-συλλεκτικών και μετα-συλλεκτικών μεταχειρίσεων ασβεστίου που επηρεάζουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά καρπών κερασιάς (Prunus avium L.)Μιχαηλίδης, Μιχαήλ Σ.
2020Παραγωγή βιοαερίου από αγροβιομηχανικά απόβλητα κάτω από διαφορετικές συγκεντρώσεις αμμωνίαςΚαλαμάρας, Σωτήριος Δ. 
2020Genetic diversity in V. vinifera and its impact on hosted microbiotaΑουάντ, Μουράντ Χ.
2020Μελέτη και ανάπτυξη ηλεκτρονικών συστημάτων ιχνηλασιμότητας για την εγγύηση της αυθεντικότητας ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντωνΠαππά, Ιωάννα Χ.
2020Εφαρμογή γεωργίας ακριβείας σε καλλιέργεια επιτραπέζιων σταφυλιώνΑναστασίου, Ευάγγελος Κ.
2020Αξιολόγηση της ποιότητα, ασφάλειας και αυθεντικότητας του κρέατος με ταχείες μεταβολομικές μεθόδουςΠαυλίδης, Δημήτριος Ε.
2020Μελέτη καινοτόμου συστήματος κάλυψης θερμοκηπίου για τη δημιουργία βέλτιστων συνθηκών εσωτερικής θερμοκρασίαςΦιρφιρής, Βασίλειος Κ. 
2020Integrated environmental impact assessment of the primary production of livestock goods in greeceΑνέστης, Βασίλειος Δ.