Κινητική μελέτη των διατροφικών και ποιοτικών παραμέτρων χυμών επεξεργασμένων με υπερυψηλή πίεση
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/16803
Εναλλακτικός τίτλος
Kinetic studies of nutritional and guality parameters of high pressure processed juices
Συγγραφέας
Πολύδερα, Αγγελική Κωνσταντίνος
Ημερομηνία
2003
Ίδρυμα
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Ταούκης Πέτρος
Ωραιοπούλου Βασιλική
Στοφόρος Νικόλαος
Κολίσης Φραγκίσκος
Μαρούλης Ζαχαρίας
Νυχάς Γεώργιος
Τζια Κωνσταντίνα
Επιστημονικό πεδίο
Μηχανική & Τεχνολογία
Επιστήμες Χημικού Μηχανικού
Λέξεις-κλειδιά
Πορτοκαλόχυμος; Υπερυψηλή υδροστατική πίεση; Θερμική παστερίωση; Συντήρηση; Ασκορβικό οξύ; Αντιοξειδωτική δραστικότητα; Πηκτινομεθυλεστεράση
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
262 σ., εικ.