Η διερεύνηση των παραγόντων προσδιορισμού της ζήτησης τροφίμων εύκολης σίτισης
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/15185
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/15185
Εναλλακτικός τίτλος
Exploring the factors affecting convenience food consumption
Συγγραφέας
Μποτωνάκη, Άννα Στυλιανός
Ημερομηνία
2007
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Γεωπονική. Τομέας Αγροτικής Οικονομίας
Εξεταστική επιτροπή
Μάττας Κωνσταντίνος
Τζιμήτρα-Καλογιάννη Ειρήνη
Τζουβελέκας Βαγγέλης
Βελέντζας Κωνσταντίνος
Φωτόπουλος Χρήστος
Ζώτος Γεώργιος
Μπουτσούκη Χριστίνα
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Γεωργία, Δασοκομία, και Αλιεία
Λέξεις-κλειδιά
Συμπεριφορά καταναλωτή; Στάσεις καταναλωτών; Τρόφιμα εύκολης σίτισης; Έτοιμα φαγητά; Εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
345 σ., εικ.