Μελέτη των βιοχημικών, λειτουργικών και τεχνολογικών ιδιοτήτων των εντεροκόκκων
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/13001
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/13001
Εναλλακτικός τίτλος
A study on the biochemical, functional and technological properties of enterococci
Συγγραφέας
Σαραντινόπουλος, Παναγιώτης
Ημερομηνία
2002
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Εξεταστική επιτροπή
Τσακαλίδου Ε.
Καλαντζόπουλος Γ.
Νυχάς Γ.
Ανυφαντάκη Ε.
Κωμαΐτης Ε.
Κλώνης Ι.
Αληχανίδης Ε
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Επιστήμες Ζωικής Παραγωγής
Λέξεις-κλειδιά
Εντερόκοκκοι; Λακτόζη; Βακτηριοσίνες; Ένζυμα; Γάλα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
xiii, 294 σελ. : εικ., πίνακες