Επίδραση της διαπερατότητας πλαστικών μεμβρανών και της σύνθεσης της τροποποιημένης ατμόσφαιρας στο οικοσύστημα του κρέατος
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/12690
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/12690
Εναλλακτικός τίτλος
Effect of film permeability and composition of modified atmosphere on meat ecosystem
Συγγραφέας
Τσιγαρίδα, Ειρήνη
Ημερομηνία
2000
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Νύχας Γεώργιος
Κωμαϊτης Μιχάλης
Καλαντζόπουλος Γεώργιος
Μεταξόπουλος Ιωάννης
Τσακαλίδου Ευθυμία
Γιαννιώτης Σταυριανός
Μπλούκας Ιωάννης
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Γεωργική Βιοτεχνολογία
Λέξεις-κλειδιά
Κρέας; Τρόφιμα; Παθογόνοι μικροοργανισμοί
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
224 σελ. : εικ., πίνακες