Επίδραση βιοπροστατευτικών καλλιεργειών στη συντήρηση του νωπού κρέταος
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/15280
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/15280
Εναλλακτικός τίτλος
The influence of bio-protective cultures on the preservation of fresh meat
Συγγραφέας
Κατίκου, Παναγιώτα Γεώργιος
Ημερομηνία
2006
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Κτηνιατρική. Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωϊκής Προελεύσεως. Εργαστήριο Τεχνολογίας Προϊόντων Ζωϊκής Προελεύσεως
Εξεταστική επιτροπή
Αμβροσιάδης Ιωάννης
Λέκκας Στέφανος
Κοϊδης Παύλος
Μπλούκας Ιωάννης
Φλετούρης Δημήτριος
Παπαβέργου Αικατερίνη
Αμπράχιμ Αμίν
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Κτηνιατρική
Λέξεις-κλειδιά
Προστατευτικές καλλιέργειες; Βόειο κρέας; Πέστροφες
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
219 σ., εικ.