Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Πηγαίνετε στο:
0-9  |   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   |   Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
ή εισάγετε λίγα αρχικά γράμματα: 
 
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2011Η αξιολόγηση της χρήσης βιοδεικτών στην αναγνωρισιμότητα των ζωικών προϊόντων: η χρήση των τερπενίων στο γάλα και τα προϊόντα τουΠουλοπούλου, Ιωάννα Π.
2011Η εκτίμηση της θρεπτικής αξίας του κτηνοτροφικού ρεβυθιού και η χρήση του στα σιτηρέσια ορνιθίων κρεοπαραγωγής & ορνίθων αυγοπαραγωγήςΓκαρσέν, Αθανάσιος Γ.
2000Η εξέλιξη του σωματικού βάρους και των επιμέρους τεμαχίων του σφαγίου, δύο υβριδίων κρεοπαραγωγών ορνιθίων, από την εκκόλαψη εώς την ενηλικίωση: [υπό] Μιχαήλ ΓκολιομύτηΓκολιομύτης, Μιχαήλ Γ.
2022Η Επίδραση της Camelina sativa και της Spirulina στο ανοσοποιητικό σύστημα, στο μικροβίωμα της μεγάλης κοιλίας και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προβατινώνΧριστοδούλου, Χρήστος Β.
2015Η επίδραση της διατροφής σε παραμέτρους της οικολογίας του πεπτικού συστήματος των πτηνώνΤσιρτσίκος, Παναγιώτης Γ.
2015Η επίδραση της ενσωμάτωσης του αρωματικού φυτού Salvia officinalis L. στο σιτηρέσιο των αυγοπαραγωγών ορνίθων βιολογικής εκτροφής, στις αποδόσεις τους και στην ποιότητα των παραγόμενων αυγώνΓαλαμάτης, Δημήτριος Ι.
2006Η επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με αιθέρια έλαια στη διατροφική συμπεριφορά και τα χαρακτηριστικά των παραγόμενων προϊόντων προβατίνων και αμνώνΣιμιτζής, Παναγιώτης Ε.
1989ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΗΒΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΙΣΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΜΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΚΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣΜπιζέλης, Ιωσήφ
2012Η ποιότητα των τροφίμων όπως γίνεται αντιληπτή από τους καταναλωτές χοίρειου κρέατοςΠαπαναγιώτου, Πανωραία Ε.
2021Η συμβολή της Μεσογειακής χλωρίδας στην προστασία των μικρών μηρυκαστικών έναντι των γαστρεντερικών παρασίτωνΣαράτση, Αικατερίνη Α.
1996Η υδρόλυση των πρωτεϊνών κατά την ωρίμανση του κασερίου και η εμφάνιση πικρής γεύσηςΜοάτσου, Γκόλφω
2006Η φυσιολογία του Streptococcus macedonicus σε συνθήκες στρεςΠαπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Θ.
2000Θερμική καταπόνηση και βιταμίνη C σε παχυνόμενα ορνίθιαΑποστολάκη, Ελένη
2014Καταπόνηση και ευζωία εντατικά εκτρεφόμενων ιχθύωνΜαλανδράκης, Εμμανουήλ Ε.
2008Κλωνοποίηση και μελέτη της λειτουργίας του γονιδίου της από το NADP⁺-εξαρτώμενης αφυδρογονάσης του μηλικού του προβάτουΣτέφος, Γεώργιος Χ.
2008Κλωνοποίηση και μελέτη της λειτουργίας του γονιδίου της ορμονοευαίσθητης λιπάσης (HSL) του προβάτουΛαμπιδώνης, Αντώνιος Δ.
2006Κλωνοποίηση και μοριακός χαρακτηρισμός του γονιδίου της αφυδρογονάσης της 6-φωσφορογλυκόζης στο πρόβατοΛαλιώτης, Γεώργιος Π.
2009Κλωνοποίηση των γονιδίων του συστήματος πλασμινογόνου - πλασμίνης στο πρόβατο: ο ρόλος τους στο μαστόΘεοδώρου, Γεώργιος Χ.
2010Κοροναϊός του σκύλου (Canine Corona Virus, CCoV): διερεύνηση της παρουσίας του στην Ελλάδα και μοριακός χαρακτηρισμός τουΝτάφης, Βασίλειος Α.
2023Κυκλική οικονομία: αξιοποίηση υποπροϊόντων των αγροτοβιομηχανικών διεργασιών με τη χρήση της τεχνικής "ζύμωση στερεάς κατάστασης"Ηλιόπουλος, Χρήστος Ι.