Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : Γεωπονική Βιοτεχνολογία
Πηγαίνετε στο:
0-9  |   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   |   Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
ή εισάγετε λίγα αρχικά γράμματα: 
 
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2023Assessing the relevance of different sources of variability on the survival of foodborne pathogens: stress adaptation against genetic heterogeneitiesΓεωργαλής, Λεωνίδας Κ.
2014Biotechnological treatment of olive mill wastewaters-based media: production of added-value compounds with the use of strains of yeasts Yarrowia lipolytica and Saccharomyces cerevisiaeΣαρρής, Δημήτριος Ι.
2022Characterization of insecticide resistance mechanisms of the olive fly (Bactrocera oleae) and its interactions with symbiotic bacteria of the species Candidatus Erwinia dacicolaΚοΐδου, Βενετία Π.
2019Colonization of legumes by an endophytic Fusarium solani strain K: early-stage molecular signaling and sub-cellular responsesΣκιαδά, Βασιλική Γ.
2020Effect of the antimicrobial immersion (marination) on the quality and safety of chicken meatΛύτου, Αναστασία Ε.
2005Functional analysis of selenium binding protein in plants and animalsΑγάλου, Αδαμαντία Γ.
2013Genome organization, functional analysis of biosynthetic genes and metabolic diversity of triterpenes in legumesΚροκιδά, Αφροδίτη Ι.
2013Green methods for methyl esters determination in foodstuffsLekawska-Andrinopoulou, Lucyna Marta T.
2004Impact of water relations on the production, ecological fitness and stability of the biocontrol fungus Metarhizium anisopliaeΥψηλός, Ιωάννης Κ.
2002Parameters of nitrogen use efficiency of swiss spring wheat genotypes (Triticum aestivum L.)Νούλας, Χρήστος Σ.
2022Physiological and molecular aspects of sublethally injured Listeria monocytogenes cellsΣιδεράκου, Δανάη-Ουρανία Λ.
2012Prinos i kvalitet paradajza iz organske i konvecionalne plasteničke proizvodnje u severoistočnoj GrčkojΚαπούλας, Νικόλαος Β.
2013Response of four grafted eggplants to Nacl salinity: the biochemistry and physiology of different hybrid and grafted eggplants in response to NaCL salinity in soil and hydroponic systemsΠαναγιωτάκης, Γιώργος Δ.
2013Structure and functionality of chitin nanocrystal dispersionsΤζουμάκη, Μαρία Β.
2019Study on the effect of physical, chemical and biotic factors on growth and ochratoxin A production of black aspergilli isolated from greek vineyardsΚογκάκη, Ευσταθία Α.
2012Αλληλεπιδράσεις πρωτεϊνών του ιού του μωσαϊκού του Solanum muricatum και της τομάτας και μελέτη του ρόλου ιικών-φυτικών πρωτεϊνών στην καταστολή σίγησης του RNA και την αναπαραγωγή του ιούΜαθιουδάκης, Ματθαίος Μ.
2013Ανάλυση της κρυσταλλικής δομής προϊόντων εγκλεισμούΤριανταφυλλοπούλου, Βασιλική Ι.
2009Ανάπτυξη και εφαρμογή κινητικών μεθόδων εκτίμησης της ποιότητας των τροφίμωνΒαϊκούση, Χαρίκλεια Γ.
2016Ανάπτυξη και σχεδιασμός καινοτόμου βιοδιυλιστηρίου που βασίζεται στην αξιοποίηση της οινολάσπης και της ακατέργαστης γλυκερόλης προς παραγωγή προϊόντων προστιθέμενης αξίας και πολυ-3-υδροξυ-βουτυρικού εστέρα μέσω μικροβιακών ζυμώσεωνΔήμου, Χαραλαμπία Μ.
2007Ανάπτυξη μεθοδολογίας εντοπισμού οικονομικά σημαντικών μεταβολιτών σε φυτά με αδενώδη τριχώματαΜαρκαντωνάτου, Αναστασία Γ.